macie jakies ciekawsze sposoby na cwiczenie tej techniki? i jak poznajecie czy wam sie udaje?
bylo juz cos o tym gdzies na forum, ale:
primo - nie pamietam jak to szlo
drugie primo

pozdrawiam,
taopai
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Batko, Moderatorzy
faza69 pisze:Witajcie Bracia
Ja osobiście ćwicze "oczy" na swojej dłoni tzn. skupiam wzrok na dłoni trzymanej na wysokości twarzy i za chwile przeżucam wzrok na to co jest poza nią a im dalej tym lepiej.
Ostatnio jak robiłem "oczy" na znajomej to powiedziała "co masz takie rozbiegane oczy" ...." raz Ci się powiększają a raz zmniejszają źrenice"![]()
![]()
![]()
![]()
i powiem wam że wchodzi mi to już w krew.
Masz racje mcjackal bracie to chyba na klątfe zakrawa![]()
![]()
kbd pisze:ostatnio podczas spotkania robiac probe oczu ... utrzymujaca sie kilka dlugich minut... doznalem ciekawego odczucia poszerzenia pola widzenia. Kobieta odjechala ode mnie i widzialem b. wyraznie ja cala i ogarnialem otoczenie. Ciekawe doswiadczenie, calkiem identyczne jak czytamy ksiazke i takze ogarniamy obie strony, pomocne przy fotograficznym czytaniu(choc nie znam tego z praktyki)
Czy ktos z was doswiadczal takie cos ? moze da sie to jakos zaintalowac ? lub b. szybko wywolywac ?
pozdr braders
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości