Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>
uuuuuuuuuu to brzmi jak głębokie pytania egzystencjalne. śmiem twierdzić ze kobeita nie jest na nie odpowiedzią...
polecam sie zdysocjowac egzystencjalnie w silnie meskim gronie
lub poszukać ukojenia miedzy dwoma pułdupkami innej kobiety...
Spotkałem się z nią wczoraj. Co prawda nie było to takie łatwe ale w końcu spotkaliśmy się i muszę przyznać, że było miło a nawet bardzo miło chociaż czasem miałem nie lada trudności w utrzymaniu raportu. Jak trzymam ją na dystans zachowuje się jak aniołek. Spotkanie było zorganizowane przeze mnie i na moich warunkach z lekkim kompromisem. Wymieniliśmy tylko parę lekkich pocałunków. Zastanawiam się co jeszcze zrobić by mieć absolutnie pełen komfort w jej obecności i tak by móc dojść z nią w sposób swobodny do zamknięcia.
Kto ma jakieś pomysły
O rzesz cholera ja chrzanię...
Mirek co Ty piszesz...
A weź ją wypierdol tak jak jeszcze nigdy nikt jej nie wydymał...
I pokaż jej że po to sie z nią spotykasz...
Piszesz że tyle sie znacie... Ty wiesz o co w tym wszystkim biega... wiesz jak sie zachować... no to do dzieła.