"Wszystkie kobiety są łatwe" ...no i dlatego mój problem nieco różni się od Twego. Czyli szukam kobiet, których nie ma

Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Adventurer pisze:Solid szkoda twych dobrych intencji. Mirek żle zrozumialeś. Solida ma intencje przekazywania wiedzy którą nabył i dzielenia się doświadczeniami. Ja tych intencji juz nie mam. Nie mam ochoty poznawać nowych uwodzicieli, dzielić się z nimi doswiadczeniami i wiedzą. Szkoda mi czasu na to wole pogłębiać swoją wiedze i zdobywać nowe doświadczenia.
Mirekski pisze:
Możliwe, że Solid chciał coś przekazać. Tak się składa, że ja to znam i dlatego zadałem mu konkretne pytanie. Gdyż mam spore wątpliwości jeśli chodzi o sam przekaz wiedzy. Solid wypowiedział to samo co mówi się na NLS tyle, że użył do tego innego języka i przyjął nie co inny punkt podejścia do tego samego tematu i to akurat w nim się chwali lecz tylko to.
Pozdrawiam Mirek
Solid pisze:
Po pierwsze: Nie było konkretnego pytania, tylko ciągłe kręcenie, które znamy z róznych forów.
Po drugie: Mało mnie interesuje co mi się w twoich oczach chwali, a co nie
Po trzecie: Powiedziałem to samo co na NLS - buahahahahaha
Mirek dałeś już popis. Przestań już pisać więcej postów i daruj sobie jakikolwiek kontakt ze mną. Jesteś Mega Direct
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair
Solid pisze:Mirek sory miałem tego nie pisać, ale jeśli nazywasz mnie pajacem to zastanów się kim jest facet który nie może znaleźć sobie kobiety (czytaj też żony) będąc w wieku około 40lat.
Nie bierz tego personalnie.
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair
P.S. Nie męcz się już i nie odpisuj mi. Chyba, że chcesz potwierdzić to o czym napisałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości