Witam bracia uwodziciele

, dawno nie korespondowalem, jako ze dzialania swoje skupilem głównie na dzialaniach praktycznych i w terenie, co doprowadzilo mnie do wniosku ze nie ma potrzeby opowiadania pewnych historii, jako ze kazdy najlepiej uczy sie na wlasnych bledach i samemu doswiadczajac pewnych sytuacji.
Wprawdzie forum sie przydaje, bo czasem warto zasiegnąć troszke inwencji twórczej innych braci w grzechu, co by urozmaicic pewne zagrania w tej jakze przyjemnej profesji

,chcialbym by w szczególności wypowiedzieli sie na moj temat trenerzy, no chyba ze ktos ma jakis swietny pomysl.
Otoz tak, czasem po licznych podejsciach roznie zbilansowanych przychodzi Ci na mysl by wykonac strzal snajperski do jednej konkretnej kobiety, która chiałbys miec zbilansowana na +. Ostatnio przyszło mi na mysl by cos takiego zrobić do super atrakcyjnej barmanki. Oczywiscie na mysl mi przyszlo zeby zastosowac tradycyjne podejscie z tekstem typu: "widze ze jestes w pracy i.." badz bezposrednie normalne podejscie. Oczywiscie mozna to zrobic w kazdej chwili ale szanse na to ze to zadziala do osoby ktora jednego wieczoruj jest podrywana przez setki kolesi raczej sa male

. Zatem zaczelem sie zastanawiac jakie by tu podejscie zastosowac wlasnie do kogos takiego kto pracuje w klubie nocnym jako barmanka by to bylo podejscie na tyle intrygujace i przykowajace uwage ze pomimo wielu innych podrywaczy i tego ze pewnie owa kobieta ma faceta z podwojnym karkiem, to podejscie moje zadziala i spedze z nia upojna noc

.
Czekam na propozycje, mile widziane te bardziej wyszukane

,a moze ktos juz testowal jakies sztuczki w takim przypadku?, Pozdrawiam
Aristo