co to cholera za płaszczenie sie ??
.... i co ją cholera obchodzi co ty robiłeś ??
MIREK ?? ja jebie !!! co za syf !!??!! ...
wyoutuj ją sobie z głowy - żadne kiedyś tam, ale cholera TERAZ !!!! JUŻ !!! NIECH WYPIERDLA Z TWOJEJ GŁOWY !!!! dysocjacja, albo podwójna dysocjacja, submodalności zjechane do poziomów osłabienia efektów
jej obraz samej, dodaj za nią mase lasek, je wysuń na plan pierwszy i podkręć submodalnosci żeby były duże, kolorowe, zywe, a ja między nie, zmniejsz, zdejmij kolory, zrób starą fotografię jak w sepii na nagrobkach w jajowatym kształcie osadzoną ... out cholera !!!!
a wszystkie maleją a ty rośniesz .. olbrzym i krasnoudki, które jak ci się nie spodobają, to zajebiesz z kopa jak 5 latek na spacerze ze starymi w lesie, latając pomiędzy drzewami i skopując kapelusze z muchomorów
zmień postawę ... JUŻ !! ... masz potrzebę loozo, idź na balkon i się drzyj, na całą gebę !!!! penis Z SĄSIADAMI !!!! JESTEŚ KRÓLEM cholera I NIECH KTOŚ CI PODSKOCZY !!!!! WPIERDOL MUROWANY !!!!
podkręc postawe olbrzyma [submodalności - przybliż, zwiększ wszystkie paramerty, zasocjuj, przeżyj, zainstaluj ]!!!!!!!!!!!!!!!
napisz ze sie z gówniarami nie zadajesz i nie masz na to cholera czasu, twój czas jest złotem, z jebanymi nitkami platyny, jak chce dostąpić zaszczytu spędzenia czasu to niech zaczyna obmyślać strategię płaszczenia sie przed królem .... i to tak przekonywująca że ma cię porwac na wyżyny

dotąd jeszcze nieodwiedzone
przypomnij sobie postawę czarnej pantery siedzącej na skałach, nad dolina, a w dolinie małe domki .. jako twoje dotychczasowe problemy .. a między wami o wschodziełońca zbiera się mgła, tak że ty widzisz słoneczko wschodzące w absolutnie zajebistych kolorach, odbijających sie od osnieżonych gór, a w dole domki rozpływają sie we mgle ...
w twoim otoczeniu sa tylko i wyąłcznie osoby absolutnie fascynujące i jeśli chce się znaleźć w ich kręgu to ... niech umysł włacza, bo to ze jest ładniutka jak laleczka .. niestety Królowi nie wystrarczy
zmodyfikuj postawe pantery, albo weź pumę, która siedzi na gałęzi i czai się w pogotowiu na okazję polowania [na laseczki], a jak się jakaś pojawia to skaczesz na nią [jak ten wielki kot skaczę na bezbronną ofiarę] i robisz swoje po czym znikasz ... i znowu siedzisz na gałęzi i czekasz w spokoju, ale zawsze gotowy
VOLVO ??
dobry pomysł .. pociągnął bym to dalej, ostrzej bym jej wjechał na ambicję, zeby ją tak zakuło że wtedy rzekomo nie mogła, zeby się to tak zakotwiczyo, zę jak nastepnym razem o tym pomysli to niech jej to kolkę wybije razem z woreczkiem żółciowym
a co do wieczoru ?? powiedz ze nawet dobrze wyszło, bo i tak chciałes się z nią spotkach tylko na chwilę, bo miałeś ustawioną nowopoznaną laskę którą miałeś na celowniku, napisz jeszcze żeby ją dalej podkurwiać, że własnie po to chciałes sie z nia spotkać, żeby zapytać o tę laseczkę, bo przeciez jesteście kumplami [pewnie zdziwi ją ta ramka, ze całkowicie dla niej niepostrzeżenie nie traktujesz jej jak potencjalnej laseczki do rwania - co ją zasmuci zapewne - ale jak kumpla z cipką i cyckami, z którym mozesz sie nachlać, porzygać ale nie tkniesz jej za chiny ludowe - taka postawa laseczkę od razu wstepnie przeramowuje, na odpowiednią stroniczkę w twoim pamiętniku podrywacza

] i poradziłaby ci jako kobieta, nie ?? [dzięki temu poznasz i jej kryteria

.. tak kaarwa calkiem niechcący

chyba ze wydmnie warge księżniczki i się obrazi, to wtedy ładuj tekst z dziewczynkami w piaskownicy

]
i zajeb jej tekst o poznanej lasce [podobnej do niej, koleżanka Renata

] i mozesz pojechać z opisem na dwa sposby [zalezy co ja bardziej wkurwi]:
- młodsza [wiadomo, jędrniejsza, żywsza, bardziej napalona, etc]
- starsza [wiadomo, bardziej: doświadczona, kobieca, zdecydowana]
w obu przypadkach barwne opisy z presupozycjami że jej do tej laseczki ... "trochę" jeszcze .... brakuje [czyli ze laseczkę opisujesz że ma to i tamto lepsze a pokusić się nawet byś mógł, ze najlepsze, od wszystkich dotąd przez ciebie poznanych lasek, a jak ona zacznie gierkę z serii, że chyba nie masz mnie na myśli, albo wszystie inne, oprócz mnie, to wróc do tekstu o kumplu z cyckami, ... torpeduj od razu, bez przebaczenia]
jak sie pobeczy albo coś zacznie jęczec, to powiedz ze musisz spierdalac już jak będzie to podczas spotkania, czy z sieci, a jak sms'y to ze ci komórka wysiada i niech nie napierdala w ciebie strzałkami, ani sms'ami bo czekasz na wazny tel i nie chcesz zeby ci siadła bateria
to twardszy od skały masz być i od Romana Bratnego razem wziętych

:P:P żadnego cholera płaszczenia

i kończysz sesję CZEŚĆ !! ... żadnych papa, ani słodkich i kolorowych senków, zero pieszczenia sie, bo się zładujesz do piaskownicy a nie tak jak być chciał czyli w jej dupie hy hy hy
a nie ma dla laski nic gorszego jak strata pieska na posyłki i do zabawy na rzecz rywalki, którym niestety z zajebiscie wielkim smutkiem stwierdzić mnie zmuszasz, choć wiem że to chwilowe i już przmeija, się stałeś

D:
bierz ja tygrysie
jeden z braci miał opis kiedyś fajny, może jeszcze ma :
suka musi jak wilk przydusi
wiesz to tak jak z psami, one nie mają wyrzutów, sumienia, niskiej samooceny, ani dolin, pies działa na zasadzie instynktu, suki to wyczuwają, podłazi, powącha i potem włączają się automaty samozachowawcze, zwierzece

i takie podejście i taakie dymanko masz zadane w pracy domowej o której masz nam tu poopowiadać

: D ...

:P:P
a na koniec ??
od początku postawy przeróbe jeszcze raz i dodaj coś od siebie i coś innego co ci będzie potrzebne, pokotwicz to sobie wszystko w przyszłosci na czas najodpowiedniejszy ... żeby samo sie właczało w momencie potrzeby.
a jak się po tym nie "obsrasz" .. to ....