Po miesiacach niedowiarkowania udalo mi sie znalezc troche zbednej (do niedawna) kasy i zakupic plytki. Jako ze ciekawosc wygrala w konfrontacji z podejrzliwoscia i w cuda niewiara, stalem sie uczestnikiem tego to tajnego zgromadzenia, tudzież forum.
Jestem aktualnie w trakcie przesluchiwania materialu oraz wnikliwego studiowania tajnych materialow archiwum... i musze przyznac ze budzi to u mnie coraz wiekszy entuzjazm.
Odrazu napisze o kilku sprawach.
Pierwsza to pytanie od czego zaczac?
Chodzi o wyrobienie sobie ofensywnej postawy, z taka mam bowiem duzy problem. Idealnie wrecz oddal to w czasie sesji bodajze Andrzej B. mowiac: ze znanymi sobie kobietami kiedys nie mialem problemu natomiast trudnosci sprawialo poznawanie nowych.
Tak wiec co radzicie cwiczyc na poczatek (na CD nie do konca potrafie to sobie po kolei ustawic, bede jeszcze probowac 3 raz je odsluchac z olowkiem w reku aczkolwiek licze na troszke pomocy)
Ah i tu przydalby sie jakis skrypt - czy takie cudo jest wogole osiagalne dla klientow 'plytkowych' ?
Poza tym nie wiem jak inni moze napisze o celu samym w sobie mojego zainteresowania tematem: bynajmniej nie chodzi mi tu o multisexualne safari do konca zycia a o znalezienie wartosciowej kobiety (wiem ze nie od razu

Na koniec chce dodac, ze bede bardzo czynnie uczestniczyc w kreowaniu tutejszej wiedzy, gdyz jak sie za cos zabieram to staram sie to doprowadzac do perfekcji na miare swych mozliwosci. Tak wiec pomoc ktora mi tutaj na poczatku zaoferujecie zostanie przeze mnie zwrocona z nadwyzka - to moge obiecac.
(don juan de marco - to przez 1 scene kupilem te plytki - trzeba sie nauczyc tego 'niby' niesmialego ale bardzo mocnego gestu przy podchodzeniu do kobiet)
tymczasem bywajcie