Kawały
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Kawały
Mam gorącą prośbę do tych co byli w Sopocie. Kto pamięta ten kawał o spowiedniku w takim samym stylu jak opowiedział go Andrzej. Jeżeli ktoś pamięta go tak słowo w słowo to mam prośbę by napisał tu lub do mnie na priva.
Pozdrawiam Mirekski
Pozdrawiam Mirekski
Re: Kawały
Mirekski pisze:Mam gorącą prośbę do tych co byli w Sopocie. Kto pamięta ten kawał o spowiedniku w takim samym stylu jak opowiedział go Andrzej. Jeżeli ktoś pamięta go tak słowo w słowo to mam prośbę by napisał tu lub do mnie na priva.
Pozdrawiam Mirekski
mam go spisanego po marcowym NLS miom pierwszym ale nie chce mi sie go wklepywać do kompa, pewnie trochę pamietasz jak to szło
przychodzi facet do spowiedzi i opowiada że spotkał piękną laskę, wynajął pokój w motelu grzeszył z nią miesiac i opowiadasz jakie to fanaberie nie odwalali. raz za razem itd potem ksiądz się pyta kiedy był ostatni raz u spowiedzi, a on na to ze nigdy nie był, bo jest baptystą, na co ksiądz to dlaczego mi o tym opoiwadasz, a on na to ze każdemu opowiada :D:D:D
jak coś poprzekręcałem, poprawcie mnie proszę
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
iad1 pisze:Witam!
A ten o dwóch chujach jak leciał? Kurna ta skleroza....
Pozdrawiam!
dobra wklepię oba, bo nie dacie spokoju
hmm .. choć po chwili dłuższego zastaniowienia, .. już je wklepałem do kompa .. oba kawały były na BB więc nie wiem czy mogę je tutaj wkleić
chyba pojawią się dopiero w strefie 51 jak zostanie otwarta
po,
mj
mcjackal pisze:iad1 pisze:Witam!
Pozdrawiam!
hmm .. choć po chwili dłuższego zastaniowienia, .. już je wklepałem do kompa .. oba kawały były na BB więc nie wiem czy mogę je tutaj wkleić
po,
mj
Witam szakal i pozdrawiam
co do kawalow to niebadz sknera i napisz dla nas te kawaly w calosci a ktos Ci kiedys to wynagrodzi
I niezastanawiaj sie na tym jak by Ci bylo przyjemnie przeczytac podziekowania od nas za Twoj dobry uczynek
douslyszenia i czekamy
,,Pierwszy raz w zyciu spotkalam kogos kto mnie w 2 min. rozszyfrowal..."
Ja już czekam drugi tydzień. A conajmniej pięć razy go używałem i za każdym razem go inaczej opowiadam. ...no i zaczęliśmy z sobą rozmawiać, zaczęła tworzyć między nami miła, przyjemna atmosfera i zaczęło narastać między nami to miłe, przyjemne uczucie lekkiego podniecenia itd. - tyle, że to jest moja wersja a potrzebuję oryginał.
denyboy pisze:mcjackal pisze:iad1 pisze:Witam!
Pozdrawiam!
po,
mj
Witam szakal i pozdrawiam
co do kawalow to niebadz sknera i napisz dla nas te kawaly w calosci a ktos Ci kiedys to wynagrodzi
I niezastanawiaj sie na tym jak by Ci bylo przyjemnie przeczytac podziekowania od nas za Twoj dobry uczynek
douslyszenia i czekamy
przykro mi panowie, ale to wiedza która zdobyłem będac na BB i do takiej ją zaliczam, czyli jest nie do rozdawania
może pojawi się w dziale strefa 51
Jup pisze:Ej no Panowie , czy naprawde nikt nie chce sie podzielic tym kawalem??
Kto chce go uslyszec niech sie wpisze ponizej, moze wkoncu ktos sie zlituje
OOO !!! ja tez chce go posłuchać, zlituj się i pocytaj mi mamo
Mirekski pisze:mcjackal
sorry ale mam wrażenie, że zapominasz z kim rozmawiasz i o czym rozmawiasz.
Pozdrawiam Mirek
tak, to tylko wrażenie, ale może spadnie kurtyna jak area zostanie udostepniona a ja mam wrażenie że ... ech po co mam być taki ...