Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>
No cóż Pozdrowienia z Suwałk w zasięgu też Augustów. Zimą, wiosną i jesienią jest za mało lasek do enelesowania ale zatem latem mogę odrobić za cały rok. O tyle dobrze, że większość kobiet spędza tu wakacje, wczasy, urlopy itp. Można więc sobie ćwiczyć i wyrabiać w sobie to coś o czym kobiety marzą i śnią po nocach.
cholera!!! kiedy i jak szybko znajdę czas i sie wezme do roboty. Tyle kobiet a tak mało czasu.
mój gg 1810175
Pozdrawiam Mirek
Breslau sie klania. Prosze innych enelesowych dolnoslazakow o zaznaczenie swojej obecnosci na forum, gdyz nie wierze, iz jest nas tylko dwoch (ja + kumpel) na ziemi odzyskanej Swoja droga byloby to piekne zyc w regionie gdzie psf psfa psfem pogania, a samemu byc jedynym wtajemniczonym
Witam.
Ja też jak "TomaszXBL" bywam w Krakowie, a na codzień mieszkam w Łodzi.
Nie jest to aż tak smutna mieścina przynajmniej jeśli chodzi o ludzi, bo mury to i owszem. Przeniosłem się właśnie do samego centrum, jak się trochę urządzę to może być dobra baza wypadowa. Pozdrawiam "podlejszą" część męskiej populacji.
Roy, geniale........ To kiedy polujemy?Może dziś w poniedziałek?Mam gotowe residence nieopodal centrum a żona wyjechała.Jak reflektujesz na małe safari w najbliższych dniach be my guest.
po,
txbl
everything is possible and nothing impossible
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
co nie jest zbyt piękne, by było prawdziwe, jest zbyt prawdziwe by było piękne - anothermind(txbl)