a propos postawy
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
a propos postawy
wiem ze patterny działają w jakiś magiczny sposób choć nie mam za sobą jescze kursu liznąlem trcohe lektury rossa i co proawda tylko na czacie ale je wypróbowalem ze niezlym skutkiem
natomiast mam pytanie odnosnie postawy bo to jest podstawa - do uczestników ostatniego warsztatu czy faktycznie pozybliscie się oporów i zdenerwowania w kontaktach z dobrymi lachami?
natomiast mam pytanie odnosnie postawy bo to jest podstawa - do uczestników ostatniego warsztatu czy faktycznie pozybliscie się oporów i zdenerwowania w kontaktach z dobrymi lachami?
-
- Kontaktowanie:
Na szkoleniu dostajesz komplet narzędzi, wykonujesz zestaw ćwiczeń(min.indukcje), które zdrowemu umysłowo mężczyźnie pozwolą wyeliminować opór przed taką konfrontacją.To działanie potęguje się wraz z ćwiczeniem - praktyką.
Są pewnie przypadki, gdzie jakieś traumy, czy paskudne doświadczenia zamykają drogę do sukcesu.
Osobiście zauważyłem radykalną zmianę swej postawy, nie tylko na płaszczyźnie uwodzenia.Zmianę, odczówalną także dla kobiet w mym towarzystwie.
Nawiązując do metafory Andrzeja Batko - ,,znika opór i zaczyna się przyciąganie''
Są pewnie przypadki, gdzie jakieś traumy, czy paskudne doświadczenia zamykają drogę do sukcesu.
Osobiście zauważyłem radykalną zmianę swej postawy, nie tylko na płaszczyźnie uwodzenia.Zmianę, odczówalną także dla kobiet w mym towarzystwie.
Nawiązując do metafory Andrzeja Batko - ,,znika opór i zaczyna się przyciąganie''
everything is possible and nothing impossible
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
co nie jest zbyt piękne, by było prawdziwe, jest zbyt prawdziwe by było piękne - anothermind(txbl)
*sztoby penis stajał i dziengi były
Wolność Równość Punktualność
co nie jest zbyt piękne, by było prawdziwe, jest zbyt prawdziwe by było piękne - anothermind(txbl)
uzi - jesli jestes z krakowa to ci moge zalozyc postawe i kilka cech oraz zademonstrowac zabawki ktore tu opracowalem z kumplami. odwdzieczysz sie po tym jak przetestujesz i sprawdzisz jak bardzo korzystnie to dla ciebie dziala. Pozatym zaczepiaj NAJLEPSZE LASKI i rozbawiaj je i mow im komplementy.....postawa powstaje sama (dlugo) lub mozna ja zalozyc w transie (do 20 minut)
W3 H7V3 3XPL051V35!
Tomasz XBL,
A czy te paskudne doświadczenia i traumy o których wspomniałeś, mogą być zneutralizowane (abo chociaz osłabione) przez nlp hipnozę itp.
po to by niejako "przetrzeć drogę" przed budowanie właściwej postawy?
(Takie wyrywanie chwastów na poletku przed wysiewaniem nasion).
A może to jest tak ze kogoś kto ugrzązł w złej postawie zbyt głeboko nie da się z tego wyciągnąć NLSem ani niczym innym - jaka jest opinia trenerów w tej materii?
A czy te paskudne doświadczenia i traumy o których wspomniałeś, mogą być zneutralizowane (abo chociaz osłabione) przez nlp hipnozę itp.
A może to jest tak ze kogoś kto ugrzązł w złej postawie zbyt głeboko nie da się z tego wyciągnąć NLSem ani niczym innym - jaka jest opinia trenerów w tej materii?
Vickers pisze:Tomasz XBL,
robisz to od razu :D:D:D wyrzucasz bzdety, wsadzasz prezenty :D:D:D
pstryk i matrix już cię nie ma :D:D:D
po,
mj
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
punkotek pisze:uzi - jesli jestes z krakowa to ci moge zalozyc postawe i kilka cech oraz zademonstrowac zabawki ktore tu opracowalem z kumplami. odwdzieczysz sie po tym jak przetestujesz i sprawdzisz jak bardzo korzystnie to dla ciebie dziala. Pozatym zaczepiaj NAJLEPSZE LASKI i rozbawiaj je i mow im komplementy.....postawa powstaje sama (dlugo) lub mozna ja zalozyc w transie (do 20 minut)
chętnie bym się powierzył w twoje rece zebc wmontowal mi te postawę nieustrszaonego łowcy towarów ale problem w tym ze jestem z poznania
by the way jestes po nls? widzisz u mnie jest tak ze czasem jestem calkiem swobodny a innym razem spiety jak diabli ale nie mam klucza do tych pozytywnych stanów, ngle sie pojawiają a najczesciej sie z nim budzę
uzi pisze:punkotek pisze:uzi - jesli jestes z krakowa to ci moge zalozyc postawe i kilka cech oraz zademonstrowac zabawki ktore tu opracowalem z kumplami. odwdzieczysz sie po tym jak przetestujesz i sprawdzisz jak bardzo korzystnie to dla ciebie dziala. Pozatym zaczepiaj NAJLEPSZE LASKI i rozbawiaj je i mow im komplementy.....postawa powstaje sama (dlugo) lub mozna ja zalozyc w transie (do 20 minut)
chętnie bym się powierzył w twoje rece zebc wmontowal mi te postawę nieustrszaonego łowcy towarów ale problem w tym ze jestem z poznania
by the way jestes po nls? widzisz u mnie jest tak ze czasem jestem calkiem swobodny a innym razem spiety jak diabli ale nie mam klucza do tych pozytywnych stanów, ngle sie pojawiają a najczesciej sie z nim budzę
a co nie ma nikogo z braci w poznaniu ??
HAAAALOOOO POOOZNAAAAAŃ !!!!!
:p
PO,
MJ
-
- Kontaktowanie:
Vickers,
Na pytanie o trwałe skutki paskudnych doświadczeń i traumatycznych doświadczeń w myśl słów mcJackala odpowiem Ci, że NLP by zwalczyć nieśmiałość nie doszukuje się jej przyczyn, lecz odnajduje najodpowiedniejsze dla Ciebie jej przeciwieństwo.
Tym samym usówasz opór zastępując go naporem.Czytaj:skutki traum zastępujesz natychmiast pożądanym stanem.
Jednak kaliber tych doświadczeń jest wykładnikiem siły narzędzi jakie powinny być zastosowane.A nlp i hipnoza są bezwzględnie potężnymi narzędziami zmiany osobowości.
Jednak w większości przypadków szkolenie nls i praktyka, eliminują konieczność indywidualnej sesji albo instalacji przrzekonań w transie.
pozdrawiam,
Tomasz
Na pytanie o trwałe skutki paskudnych doświadczeń i traumatycznych doświadczeń w myśl słów mcJackala odpowiem Ci, że NLP by zwalczyć nieśmiałość nie doszukuje się jej przyczyn, lecz odnajduje najodpowiedniejsze dla Ciebie jej przeciwieństwo.
Tym samym usówasz opór zastępując go naporem.Czytaj:skutki traum zastępujesz natychmiast pożądanym stanem.
Jednak kaliber tych doświadczeń jest wykładnikiem siły narzędzi jakie powinny być zastosowane.A nlp i hipnoza są bezwzględnie potężnymi narzędziami zmiany osobowości.
Jednak w większości przypadków szkolenie nls i praktyka, eliminują konieczność indywidualnej sesji albo instalacji przrzekonań w transie.
pozdrawiam,
Tomasz
everything is possible and nothing impossible
TomaszXBL pisze:Vickers,
pozdrawiam,
Tomasz
potwierdzam w całej rozciągłości, po MBA [NLP Practitioner wersja TURBO] wykosiłem z siebie wszystko co złe, trochę popracowałem nad sobą, kotwiczki, kotwiczki :D:D:D:D, a po NLS i BB dowaliłem pare postaw na zawołanie i stanów pozytywnych :P:P
wyczes
acha, to nieznaczy ze nie mam dolin, czy wkur...ń a te głównie w pracy, ale dzieki otrzymanym narzędziom kasuje je prawie natychmiast i dalej mam zarąbisty dzień, a nie dolinę do jego końca ))) i co najwazniejsze nie muszę w weekend kasować pamięci alkoholem czy dystansować i rozluźniać się ziołem ... a właśnie co do zioła to mam po MBA kotwicę na stan "zielarza", Andrzej był tak miły i wprowadził mnie w trans przywołał wspomnienie i mi je zakotwiczył, teraz jak potrzebuję to sobie odpalam kotwicę i mam zarąbisty stan, a jaka w tym ekologia dla zdrowia, powiem Wam jeszcze ciekawostkę, jak odpalę kotwicę to tak samo oczy pękają jak bym się ujarał :D:D:D:D:D
czy to nie piękne ??
po,
mj