NLS-erzy łączmy się!
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
-
- Kontaktowanie:
NLS-erzy łączmy się!
NLS-erzy łączmy się!
...rzuciłem się więc w (podróż) przyszłość jakby ogarnięty szałem z początku nie przyszło mi na myśl zatrzymać się nie myślałem z goła o niczym doznawałem tylko nowych wrażeń...
Komu z nas nie zdarza się wyjechać gdzieś służbowo czy prywatnie do nowego miasta z którego to jeszcze nie wiadomo ile można czerpać przyjemności... A żeby nie tracić czasu na szukanie dobrych terenów łowieckich, warto w tym mieście pogadać z kimś "wtajemniczonym" kto zna sie na rzeczy, pójść na małe polowanko czy polewanko i porozmawiać na tematy NAPRAWDE interesujących...
Dlatego też stworzyłem ten wątek dla tych, co planują jakiś wyjazd i lubią wymienić doświadczenia miedzy sobą... Swoją drogą przydałby się jakiś zjazd NLS-erów (mała dygresja)
...rzuciłem się więc w (podróż) przyszłość jakby ogarnięty szałem z początku nie przyszło mi na myśl zatrzymać się nie myślałem z goła o niczym doznawałem tylko nowych wrażeń...
Komu z nas nie zdarza się wyjechać gdzieś służbowo czy prywatnie do nowego miasta z którego to jeszcze nie wiadomo ile można czerpać przyjemności... A żeby nie tracić czasu na szukanie dobrych terenów łowieckich, warto w tym mieście pogadać z kimś "wtajemniczonym" kto zna sie na rzeczy, pójść na małe polowanko czy polewanko i porozmawiać na tematy NAPRAWDE interesujących...
Dlatego też stworzyłem ten wątek dla tych, co planują jakiś wyjazd i lubią wymienić doświadczenia miedzy sobą... Swoją drogą przydałby się jakiś zjazd NLS-erów (mała dygresja)
Ostatnio zmieniony czw kwie 22, 2004 11:01 am przez Total, łącznie zmieniany 2 razy.
no dobra, powiem Wam, ale nie wiem czy jak to powiem, to czy przeżyję przyszły tydzień
mam na przyszły tydzień zaplanowany objazd po całym kraju, musze odwiedzić oddziały firmy w której pracuję i zrobić spis przed końcem roku fiskalnego [firma amerykańska, rok fiskany kończy sie w maju ]
i będę w takich miastach [kolejność jeszcze nie ustalona, musze obrac jakąś marszrutę, tak żeby na koniec miec jak najbliżej, na pomorze zachodnie mam na to 5 dni czyli jeden oddział na jeden dzień no i codziennie noclegi w tych miastach :D:D:D:D:D]:
ŁÓDŹ
KRAKÓW
WROCŁAW
POZNAŃ
GDAŃSK
A potem na długi weekend majowy będę ... e no tak, na pomorzu zachodnim
czy moi bracia jakieś sugestie .... mają ??
po,
mj
nowe wieści :
troche mi chujoszki szefowie plan zmienili, obowiazujący jest taki [wklejka z maila infomującego oddziały ] :
- w poniedziałek od rana bedę w Łodzi, później wyjeżdżam do Krakowa i tam nocuję
- we wtorek od rana bedę w Krakowie, później wyjeżdżam do Wrocławia i tam nocuję
- w środę od rana bedę we Wrocławiu, później wyjeżdżam do Poznania i tam nocuję
- w czwartek od rana bedę w Poznaniu, później wyjeżdżam do Gdańska i tam nocuję
- w piatek od rana bedę w Gdańsku, a potem POMORZE ZACHODNIE .
po,
mj
mam na przyszły tydzień zaplanowany objazd po całym kraju, musze odwiedzić oddziały firmy w której pracuję i zrobić spis przed końcem roku fiskalnego [firma amerykańska, rok fiskany kończy sie w maju ]
i będę w takich miastach [kolejność jeszcze nie ustalona, musze obrac jakąś marszrutę, tak żeby na koniec miec jak najbliżej, na pomorze zachodnie mam na to 5 dni czyli jeden oddział na jeden dzień no i codziennie noclegi w tych miastach :D:D:D:D:D]:
ŁÓDŹ
KRAKÓW
WROCŁAW
POZNAŃ
GDAŃSK
A potem na długi weekend majowy będę ... e no tak, na pomorzu zachodnim
czy moi bracia jakieś sugestie .... mają ??
po,
mj
nowe wieści :
troche mi chujoszki szefowie plan zmienili, obowiazujący jest taki [wklejka z maila infomującego oddziały ] :
- w poniedziałek od rana bedę w Łodzi, później wyjeżdżam do Krakowa i tam nocuję
- we wtorek od rana bedę w Krakowie, później wyjeżdżam do Wrocławia i tam nocuję
- w środę od rana bedę we Wrocławiu, później wyjeżdżam do Poznania i tam nocuję
- w czwartek od rana bedę w Poznaniu, później wyjeżdżam do Gdańska i tam nocuję
- w piatek od rana bedę w Gdańsku, a potem POMORZE ZACHODNIE .
po,
mj
Ostatnio zmieniony śr kwie 21, 2004 12:45 pm przez mcjackal, łącznie zmieniany 3 razy.
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
-
- Kontaktowanie:
McJackal - jeżeli będziesz w Łodzi, proponuję spotkanie Brother.Jest tam kilka fajnych.......Łodzianek, więc zdaj sie na mnie , bo lepiej jeść tort z przyjacielem, niż samemu.................
Anyway będzie ciekawie, i nie piszę byś nie wyobrażał sobie, bo to i tak wyobrażenie przekracza, wszak sam na Black Belcie byłeś.......
po
TomaszXBL
Anyway będzie ciekawie, i nie piszę byś nie wyobrażał sobie, bo to i tak wyobrażenie przekracza, wszak sam na Black Belcie byłeś.......
po
TomaszXBL
everything is possible and nothing impossible
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
co nie jest zbyt piękne, by było prawdziwe, jest zbyt prawdziwe by było piękne - anothermind(txbl)
*sztoby penis stajał i dziengi były
Wolność Równość Punktualność
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
co nie jest zbyt piękne, by było prawdziwe, jest zbyt prawdziwe by było piękne - anothermind(txbl)
*sztoby penis stajał i dziengi były
Wolność Równość Punktualność
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
Długi weekend...
To McJackal:
Nie wiem bracie czy już teraz w tobie zaczynają się pojawiać znajome uczucia sygnalizujące że wydarzy sie coś na co czekałeś od pewnego czasu.
Gdybyś miał sobie wyobraźić jak to będzie kiedy spotkamy sie na Pomorzu Zachodnim z kilkoma osobami które rozumieją potrzeby i naturę kobiet to jak by to było...
Wiem, że jeszcze nie powinniśmy myśleć co sie wydarzy fascynującego....
W takim razie pozdrawiam wszyskich tych z którymi spotkam się w długi weekend jak również tych którzy postanowili zaniepokoić inne części kraju i wstrząsnąć zmysłami kobiecymi....
Jak by to było bracia gdybyście byli bohaterami niekończącej się opowieści podboju kobiecych serc... która z biegiem czasu przerodzi się w legędę... legędę która dotrze do miejsc w których nie byliście...
Nie wiem bracie czy już teraz w tobie zaczynają się pojawiać znajome uczucia sygnalizujące że wydarzy sie coś na co czekałeś od pewnego czasu.
Gdybyś miał sobie wyobraźić jak to będzie kiedy spotkamy sie na Pomorzu Zachodnim z kilkoma osobami które rozumieją potrzeby i naturę kobiet to jak by to było...
Wiem, że jeszcze nie powinniśmy myśleć co sie wydarzy fascynującego....
W takim razie pozdrawiam wszyskich tych z którymi spotkam się w długi weekend jak również tych którzy postanowili zaniepokoić inne części kraju i wstrząsnąć zmysłami kobiecymi....
Jak by to było bracia gdybyście byli bohaterami niekończącej się opowieści podboju kobiecych serc... która z biegiem czasu przerodzi się w legędę... legędę która dotrze do miejsc w których nie byliście...
Co raz częściej słysze pytanie:"...co?...co ty mi robisz?... ja nie wiem jak mam to nazwać?
JA: "To życie i... magia ":D
JA: "To życie i... magia ":D
Lech Dębski pisze:Regularny "Podziemny krąg" nam się zaczyna robić- I LOVE IT!
Pozdrawiam, Lechu
ok mogę zacząć, bo przecież zatoczę krąg po kraju całkowity :D:D:D
po,
mj
kbd pisze:bracie mcjakal...to zabrzmialo jak TOURNEE po Polsce w dodatku NLS.
moge zyczyc tylko owocnych lowow
pozdro braders
nie mam takich nadziei ...
... JA TO WIEM !!!! :D:D:D:D
po,
mj
W nawiązaniu do wypowiedzi brata mojego serdecznego Vigore z dziką cholera przyjemnością uzupełnię, że w długi majowy weekend odbędzie się w Szczecinie PPKR, czyli Pierwszy chrzaniony Konkurs Recytatorski :lol: Udział już potwierdzili Bracia: McJackal, Vigore i Tupak, czekamy jeszcze na potwierdzenie Demattha. Ojojojjjj, będzie się działo;)
Ostatnio zmieniony śr kwie 21, 2004 2:24 pm przez ruchmistrz, łącznie zmieniany 1 raz.
- faza69
- Kontaktowanie:
hhhhhmmmmmm..... Bracie Ruchmistrzu chyba zapomniałeś o jednym uczestniku tego spotkania, bo ten gość pisze się na to spotkanie wszystkimi pięciama łapkami .
I tylko nie myśl i nie zaprzątaj sobie głowy tym że zpomniałeś i nie będziesz miał z tego powodu pewnych wyżutów sumienia objawiających się co rusz przychodzącym ni z tąd ni z owąd do głowy słowem "POGRZEB"pisanego pieprzonym złotym kolorem
Pozdrawiam
I tylko nie myśl i nie zaprzątaj sobie głowy tym że zpomniałeś i nie będziesz miał z tego powodu pewnych wyżutów sumienia objawiających się co rusz przychodzącym ni z tąd ni z owąd do głowy słowem "POGRZEB"pisanego pieprzonym złotym kolorem
Pozdrawiam
Bez komentarza
- faza69
- Kontaktowanie:
Wiesz Barcie Ruchmistrzu też się cholera zastanawiam czemu w pewnej sytuacji w obecności pewnej osoby przychodzi mi ni ztąd ni z owąd do głowy słowo "POGRZEB" i w pewnych chwilach zaczynam widzieć wyraźnie wszystkie żólte kolory
I wiesz zastanwiam się tylko czasami jak przychodzi mi do głowy to słowo to co ono miało znaczyć cholera nie wiem
Oczywiście ja też będę już nawet rezerwuje sobie wolne od pewnych obowiązków
I wiesz zastanwiam się tylko czasami jak przychodzi mi do głowy to słowo to co ono miało znaczyć cholera nie wiem
Oczywiście ja też będę już nawet rezerwuje sobie wolne od pewnych obowiązków
Bez komentarza