Yebi jesteś Uwodzicielem Nr 1 w Polsce

Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>

Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy

Mike
Kontaktowanie:

Yebi jesteś Uwodzicielem Nr 1 w Polsce

Postautor: Mike » czw kwie 01, 2004 3:56 pm

Yebi,

Od początku, gdy tylko zacząłem wątek staracie się za wszelką cenę zdeprecjonować moją osobę. Używając różnych zabiegów staracie się wykręcić od odpowiedzi, przy okazji obrażając mnie. Zrobiłem Ci coś? Więc dlaczego mnie obrażasz? Po prostu zweryfikujemy skuteczność waszej metody. Przecież Pan Sowa zgodził się ze mną spotkać. Jesteś niepewny wyniku naszego spotkania? A może nie rozmawiacie ze sobą? W czym masz problem? Przecież jak ktoś z was podejdzie do panny i zrobi jej kilkoma słowami kisiel w gaciach oraz zagotuje jej mózg to nawet ja stanę się gorącym zwolennikiem waszej metody. I bardzo chętnie będę wysyłał moich znajomych na wasze warsztaty. Jakby nie było jestem też waszym klientem co możecie sobie łatwo zweryfikować. Jaki jest u was standard traktowania klienta? Obrzucanie go inwektywami? Dlaczego zależy Ci na przeniesieniu wątku do zamkniętej części forum?

Pozdrawiam,
Mike

yebi69

Postautor: yebi69 » sob kwie 03, 2004 2:48 pm

Ale latwo sie urazasz :-) Zdeprecjonowac! Bez przesady. Jestes klientem i masz w cenie : konsultacje, udzial w 1 dniowym warsztacie.
Nie masz w cenie: Prywatnych spotkan z trenerami , majacych na celu demonstrowanie Ci czegokolwiek.

Jak kupisz sobie np filtr do wody "brita" to masz w cenie: plastikowy pojemnik, 1 filtr, instrukcje obslugi.
Nie masz w cenie: prywatnego pokazu uzywania filtra.
Czasem firma robi takie pokazy w supermarkecie, ale wynika to z planow firmy i polityki marketingowej firmy a nie z zadan klienta.
I tyle.
Z pelnym szacunkiem kliencie, rozumiem, ze po samych plytach cos Ci nie wychodzi, ale zamiast histeryzowac na liscie i krzyczec, ze metoda nie dziala i wszyscy Cie oszukali wykorzystaj do konca to co kupiles (konsultacje, 1 dniowe szkolenie)

Oczywiscie nie musisz, ale to juz Twoja sprawa.
Pawel sie z Toba umowil? Fajnie, wiec czego jeszcze chcesz? Andrzeja, Lecha i mnie na prywatnym spotkaniu? Napisz do nich w tej sprawie. Jesli chodzi o mnie to Ja nie istnieje, wiec odwal sie ode mnie.

Wróć do „Dyskusje ogólne”