o następy co mu się coś wydaje
jak miło
.. może ujawnicie się wszyscy i spobie pogadamy, bo trochę szkoda mi czasu gadać z Wami osobno i tutaj i na privie, gg czy w realu i wbijać Wam do tych zakutych łóbów że to nie wina ani NLS'u ani zadnej innej techniki tylko Waszego lenistwa i krótkowzroczności że Wam nic nie wychodzi ???
a opluwanie innych czy próby wymuszenia czegoś czego ktoś może nie mieć ochoty Wam opisywać, bo nie musi Wam nic udowadniać pokazują z jakimi ludźmi się ma do czynienia ??
a moze to i dobrze że niektórym to nie wychodzi ?? bo po co mają to umieć ludzie którzy nie potrafią tego w odpowiedni sposób wykorzysać ??
tylko zaspokajają swoje urazy z dzieciństwa, albo szujaja zemsty za poniesione porażki
może żeby zminimalizować takie akcje w przyszłości powinno się podnieść ceny kursów i robić wcześniej testy psychologiczne i sesje ... dopuszczajace do takiej wiedzy, przynajmniej nie będzie takich "kwiatków" w przyszłości
a najczęściej sie zdarzają kwiatki które wiedzą nic albo ledwo bo dostali od kogoś piracką wersje CD i dostęp od kolegi na forum, nie mają prawa korzystać z konsultacji, porad czy czegokolwiek dostępnego .... poroba pare rzeczy .. nic im nie wyjdzie albo coś co nich nie satysfakcjonuje i nabierają przekonania że wszystko jest do dupy itd,
przykro mi z tego powodu bo ..chciałby żeby wszystkim na swiecie było dobrze. lecz neistety to nie niebo, to rzeczywistośc, jak sie nie pouczysz i nie bedziesz trenował pod okiem wykwalifikowanych osób to efekty nie bedą takie o jakich sie tu pisze ... malo jest ludzi którzy sami do tego dochodzą, więcej jest takich którym wystarczy pokazac drogę a potem już sobie poradzą, a bardzo niewielu takich których cięgle trzeba za rączkę prowadzić bo mają oczka zamkniete ze strachu.
NLS to system stworzony na naszym rynku, na innych są inne systemy, każdy jest dobry, a im więcej ich pozancie tym lepiej dla was, bedziecie mieli więcej zasobów do wykorzystania. w sieci jest mase stron z materiałami, wystarczy chcieć i zacżąć szukać, brakuje Wam czegoś tutaj, zaprzęgnijcie wyszukiwarki i umysły i poszukajcie sami, jak to wam przestało wystarczać, albo czujecie że chcecie coś nowszego, wolna wola
a sprzeczki co lepsze masło czy margaryna sa bez sensu, bo kto ma wiecej zabawy, ten co je masło, czy ten co je margarynę ??
... czy moze ten co je jedno i drugie i ... coś wiecej ??
takie lekko nocne przemyślenia daję wam moi bracia, przemślcie to.
pozdrawiam,
MJ
p.s.
Wybaczcie a;e pragnę chronić swoją prywatność więc proszę mnie nie pytać o moje podboje, rucnięcia, etc. Nie będe o tym rozpowiadał, ponieważ to co robię robię dla siebie a nie dla statystyki ani zeby tym się chwalić. Nie potrzebuję sie tym przed Wami chwialić żeby np. podnieść moją samczą samoocenę ... ona jest na poziomie takim jaki mi odpowiada .. i poza mną nikomu nie powinno być nic do tego.
a wesołe postawy kolegów z fast sedcution polska które kultywują nazywająć je alpha male [czy musze wspominac że są w lekkim błędzie ??

], to nic innego jak hamstwo i brak ogłady. Jeśli komuś odpowiada postawa - opluwam wszystkich dookoła, mam w dupie co on czy ona ma do powiedzenia, etc .... to cóż nikt nikogo tu nie trzyma, mozna się zapisać i tam

i wejść w kółko wzajemnej adoracji

... i bawić sie tak jak odpowada.
a można użyć trochę zdrowego rozsadku, sprawdzić wszystko i wybrać to co danej osobie odpowiada i tym sie zająć .... nic prostszego

... najważniejsze zeby coś robić ... a nie bić pianę na darmo ...
ale mi sie pees wydłużył

hihi
no to wystarczy tego gadulstwa