Ile najdluzej byles z nlsowana laska?
Co zrobic jak juz zadne patterny do glowy nie przychodza?
Jak z nia rozmawiac pozniej(po dluzszej znajomosci)?
moze nie mam tworczej wyobrazni....
Czasami mam wrazenie,ze nls dziala tylko do zamkniecia..a potem tu
juz tak jak dawniej....
odpowiedzi prosze przesylac na priva ewentualnie....ponizej:)
NLS a dluzsza znajomosc
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
Pamietasz ćwiczenie ze zmianą kazdego tematu na pattern? Pobaw się w to trochę, a nie zabraknie ci tematów do rozmów
Zreszta pamiętaj- po tym jak umieści cię w szufladce "TEN WYJĄTKOWY" to możesz mówić o czymkolwiek, a ona i tak nada temu głębokie znaczenie...
Pamiętaj tylko o zachowaniu odpowiedniej postawy i o tym, że to ty nadajesz ramę. Nie znaczy to, że nie mozesz okazywać słabości- ona to i tak przepuści przez filtr który wcześniej nadałeś i uzna, że to urocze, że taki silny facet ma wrażliwą stronę.
Pozdrawiam, Lechu
Zreszta pamiętaj- po tym jak umieści cię w szufladce "TEN WYJĄTKOWY" to możesz mówić o czymkolwiek, a ona i tak nada temu głębokie znaczenie...
Pamiętaj tylko o zachowaniu odpowiedniej postawy i o tym, że to ty nadajesz ramę. Nie znaczy to, że nie mozesz okazywać słabości- ona to i tak przepuści przez filtr który wcześniej nadałeś i uzna, że to urocze, że taki silny facet ma wrażliwą stronę.
Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
Kiedyś, jeszcze przed zgłębieniem tajników NLS, też myślałem, że jak domkne uwodzenie, prześpie się z laską i będę chciał dalej z nią sypiać... to zacznie się "to co zwykle" czyli "chodzenie ze sobą", rozmowy o tym co tam słychać w pracy/w szkole, poznawanie jej rodziny , niedzielne obiadki i takie tam pierdoły... NIE! NIE! NIE! KONIEC Z TYM! Teraz jest tylko to na co mam chote... możesz sobie wyobrazić dowolną formę znajomości, dowolny układ... Masz ochote na wyszukany seks bez zobowiązań, w każdą środę wieczorem, z laską którą uwiodłeś i nic wiecej? albo na spontanicze wypady w góry z nią i jej koleżankami raz na jakiś czas, bez żadnego "wiązania się"? W tym celu wystarczy że znajdziesz w niej tą właściwą kobietę, która bardzo tego chce... stosując odpowiednie techniki NLS Zaczynij od tej podstawowej techniki o ktorej wspomniał Lechu...
jedna laska którą znam już prawie rok, do tej pory nie wie gdzie ja właściwie pracuje i czym się zajmuje... i za każdym razem kiedy pyta się "Skarbie, a czym Ty się właściwie zajmujesz?" a ja jej zaczynam odpowiadać, to zawsze lądujemy w łóżku, i wszystko kończy dobrym seksem tak że ona już wie... co się stanie jak znów o to zapyta
pozdrawiam
rydzu
jedna laska którą znam już prawie rok, do tej pory nie wie gdzie ja właściwie pracuje i czym się zajmuje... i za każdym razem kiedy pyta się "Skarbie, a czym Ty się właściwie zajmujesz?" a ja jej zaczynam odpowiadać, to zawsze lądujemy w łóżku, i wszystko kończy dobrym seksem tak że ona już wie... co się stanie jak znów o to zapyta
pozdrawiam
rydzu
"brain is my second favorite organ"
hihi
no jak by nie było to :
wszystkie drogi prowadzą do ....... Rzy.... [ee Rydza ]
[na mapie świata Rydza ofc ]
po,
mj
wszystkie drogi prowadzą do ....... Rzy.... [ee Rydza ]
[na mapie świata Rydza ofc ]
po,