Jak to się robi z dziewczynami!

Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>

Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy

Gibo
Kontaktowanie:

Jak to się robi z dziewczynami!

Postautor: Gibo » pt sty 16, 2004 8:42 pm

Na pewno ktoś z Was oglądał ten film w tytule! Zatanawiało mnie : co goście robili żle a co dobrze.;) Ale Oglądając ten film (kiepski zresztą;)) miałem wrażenie że w niektórych scenach było powiązanie z NLS! i to były te sceny ...gdzie facetom 'udało' się z laskami. :twisted: Ciekaw jestem co Wy myślicie o tym filmie...

Awatar użytkownika
Sowa_sensei
Master Trener

o filmie

Postautor: Sowa_sensei » sob sty 17, 2004 2:59 am

Hej,
Ja oglądałem ten film, bo wyreżyserował go koleś, który ręzyserował "bar" w którym wystapiłem z Lechem jako ekspert. Film hujowiusieńki, jedna dobra scena, gdzie Małgosia Foremniak gra wampowsko- sexualną scenę.

Poza tym dyrdymały. Patrzyłem uważnie i naprawdę bardzo niewiele tam postaw czy technik prawdziwego NLSera.

Dużo lepszy jest dośc świeży film "Steve's Tao" polski tytuł ""dziennik podrywacza"- polecam.

P.

Wróć do „Dyskusje ogólne”