wpadł mi niedawno taki oto pomysł do głowy
a możeby tak póść na łatwiznę i zrobić ankietę? hehhehehe nie bylejaą oczywiście
wariantA: podchodzę do panny i mówię - przepraszam prowadzę bardzo cenne badania np. marketingowe - odpowiedz mi co o tym sądzisz i tu wale jakiś pattern albo inny zaczepny wierszyk
wariantB: podchodzę do panny i mówię - przepraszam prowadzę bardzo cenne badania " jaka jest rozbieżność, albo czym sie rózni stan kobiety w którym posiada prawie wszystko a stanem który pozwala jej na pełniejszą i nieskrępowana realizację swej kobiecości?
wariant..... itd.
co umieścisz w ankiecie to zależy od twojej kreatywności ale na pewno możesz na rózne sposoby działać. Np widzisz że wariant A nie działa bo masz do czynienia z brodzikiem emocjonalnym to mówisz ups. poczekaj bo teraz mam dla ciebie 2 ankietę wprost dopasowaną do twojego temperamentu... itp itd.
pozdrawiam
pakuszka
dla leniwych
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
dla leniwych
co do celu: ...kiedy nie wiesz dokąd idziesz to kiedy już tam będziesz to nawet nie będziesz wiedział że juz tam jesteś...
Budda
Budda