ryzyko? związana z zabieraniem cukierka
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
niuniek pisze:To w takim razie chyba ja jestem jakis dziwny bo mi sie najbardziej podobaja te dostepne, ktore same ciagna do lozka. A jak juz bezposrednio zaproponowala jakas sex na pierwszej randce to juz miala 10 dodatkowych "plusow dodatnich" u mnie:)
nawet jak by ją green peace właśnie zepchnął z wywrotki ??
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
niuniek pisze:mcjackal pisze:[
nawet jak by ją green peace właśnie zepchnął z wywrotki ??
A co ty wierzysz jeszcze w dziewice?
a kto miał na myśli dziewicę ??
co ma wieloryb do dziewicy ??
:P:P
- Sowa_sensei
- Master Trener
Sowa_sensei pisze:McJackal, a co ty na to?
mniam jestem zaaa
- Sowa_sensei
- Master Trener
A swoją drogą teraz spojrzałem jeszcze raz na post początkowy i zrozumiałem. Szybka symulacja:
Sytuacja 1-
Zaczepiasz, budujesz raport, sprzedajesz paterny (laska się rozżarza w międzyczasię jak super-nova) po czym delikatnie zwalniasz tempo i mówisz; hmm... jak wspaniale się z tobą rozmawia...to olbrzymia szkoda że nie spotkamy się więcej... ( ona rzuca, oh czemu? albo coś w tym rodzaju- to dobry znak- dobrze zrobiona robota)
Sytuacja 2-
Początek jak poprzednio po czym kiedy masz zabrać cukierek startuje wewnętrzny dialog - a co jeśli ona się zgodzi i nigdy już jej nie spotkam, o ja biedny i nieszczęśliwy - stąd już tylko o krok od postawy petenta proszącego albo przeciwnego bieguna petenta chamsko- agresywnego.
Nie bracia moi, zabranie cukierka to coś więcej niż pojedyńcza technika. To integralny element postawy wyluzowanego pewnego siebie NLSera- twardziela.
Zabierasz cukierek ona prosi o więcej- dobrze, dostanie więcej niż się spodziewa.
Zabierasz cukierek i nagle okazuje się, że masz wrażenie jakby to tobie zabrali cuierek- ups... nie tędy droga. To ty decydujesz. Ty kontrolujesz sytuację.
Pozdrawiam
S.
PS A tak przy okazji, wiecie jaki jest jeden z ulubionych tematów damskich wieczorków w akademikach? Fantazje jakby to było pięknie gdybym z większym refleksem zareagowała kiedy jakiś facet "zabrał mi cukierek". No co, kobieta też człowiek:)))))
Sytuacja 1-
Zaczepiasz, budujesz raport, sprzedajesz paterny (laska się rozżarza w międzyczasię jak super-nova) po czym delikatnie zwalniasz tempo i mówisz; hmm... jak wspaniale się z tobą rozmawia...to olbrzymia szkoda że nie spotkamy się więcej... ( ona rzuca, oh czemu? albo coś w tym rodzaju- to dobry znak- dobrze zrobiona robota)
Sytuacja 2-
Początek jak poprzednio po czym kiedy masz zabrać cukierek startuje wewnętrzny dialog - a co jeśli ona się zgodzi i nigdy już jej nie spotkam, o ja biedny i nieszczęśliwy - stąd już tylko o krok od postawy petenta proszącego albo przeciwnego bieguna petenta chamsko- agresywnego.
Nie bracia moi, zabranie cukierka to coś więcej niż pojedyńcza technika. To integralny element postawy wyluzowanego pewnego siebie NLSera- twardziela.
Zabierasz cukierek ona prosi o więcej- dobrze, dostanie więcej niż się spodziewa.
Zabierasz cukierek i nagle okazuje się, że masz wrażenie jakby to tobie zabrali cuierek- ups... nie tędy droga. To ty decydujesz. Ty kontrolujesz sytuację.
Pozdrawiam
S.
PS A tak przy okazji, wiecie jaki jest jeden z ulubionych tematów damskich wieczorków w akademikach? Fantazje jakby to było pięknie gdybym z większym refleksem zareagowała kiedy jakiś facet "zabrał mi cukierek". No co, kobieta też człowiek:)))))
yebi69 pisze:Np. przyslowiowy Majk ostro pracuje nad zwiekszaniem sprzedazy plyt, bo odkad zaczal swirowac na roznych forach to wizyty na nls.pl poszly ostro do gory a sprzedaz mocno wzrosla Tak wiec my go lubimy, gdyby nie istnial to trzeba by bylo go wymyslec )
Może jakiś gratisowy trening mi wpadnie
Pozdrawiam Mirek
ps. dokładnie jak w magnesie - ten jeden element negatywny