Na stronke NLS.pl trafilem przez przypadek szukajac w necie stronek do referatu z psyhologii . Przykol moja uwage slogan o don juanie. A ze jestem sceptykiem powiedzialem sobie wtedy ze to nie moze byc prawda.
Lecz po przeczytaniu postow na forum i zaglebieniu sie ss rosa podjalem decyzje o zapisie na kurs.
Teraz czekam z niecierpliwoscia na wyjazd do Sopotu
(biba bedzie ostra) na kurs
A jak bylo to z wami zanim trafiliscie na ta stronke i co przekonalo was do pojscia na kurs
Pozdro
Urzekla mnie twoja historia:)
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
hmm ... a ja szperałem po ezoteryce, jakieś gwiezdne wrota cy cuś i złapałem tam linka w linkuff dziale do jakiejś strony, an której to był link do strony instytutu, co zaowocowało obecnością na MBA, a potem na NLS :D
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
- faza69
- Kontaktowanie:
Byłem w potrzebie jakiej to co niektórzy bracia wiedzą
Jestem użytkownikiem Allegro tam trafiłem na jedną aukcję (teraz wiem że gościu sprzedawał nielegalne płytki) po tym były google z tamtąd strona SEEDMANA , a z tamtąd droga była już krótka .
Oczywiście trzeba do tego doliczyć czat (WŁAŚNIE A CZY KTOŚ Z BRACI MYŚLI O KOLEJNYM CZACIE ) przed marcową edycją , a tam to już dostałem podkręcenia zajebistego
Hmmmm..... chyba tak to było
Jestem użytkownikiem Allegro tam trafiłem na jedną aukcję (teraz wiem że gościu sprzedawał nielegalne płytki) po tym były google z tamtąd strona SEEDMANA , a z tamtąd droga była już krótka .
Oczywiście trzeba do tego doliczyć czat (WŁAŚNIE A CZY KTOŚ Z BRACI MYŚLI O KOLEJNYM CZACIE ) przed marcową edycją , a tam to już dostałem podkręcenia zajebistego
Hmmmm..... chyba tak to było
Bez komentarza
przed pójściem na NLS miałem doświadczenia z NLP którego skuteczności doświadczyłem. Wiedząc że NLS to nic innego jak NLP + tematy okołohipnotyczne (sugestie, transy itp.) w kontekście uwodzenia nie musiałem się długo przekonywac by wiedzieć że również w tym temacie można się kształcić.
pozdr pakuszka
pozdr pakuszka
co do celu: ...kiedy nie wiesz dokąd idziesz to kiedy już tam będziesz to nawet nie będziesz wiedział że juz tam jesteś...
Budda
Budda