Witam wszystkich
Co prawda od niedawna czytam posty z grupy NLS, jednak bardzo one mnie zainteresowały.
Mocno się napaliłem na lipcowy kurs NLS w Sopocie. Prawdę mówiąc to juz wysłałem zgłoszenie. Mam nadzieję, że będzie jeszcze miejsce.
Mam pytanko: czy do tego kursu wypadałoby się w jakiś sposób przygotować? Tzn. mam na myśli to czy poczytać sobię o NLP albo o czymś innym.
Z góry dzięki za wyrozumiałość.
Niestety z przyczyn ode mnie nie zależnych kolejny dostęp do internetu będę miał dopiero w piątek tzn. 9 kwietnia.
Pozdrówki
Kurs Lipiec - Sopot
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
Kurs
Ja się nie przygotowywałem do kursu. Nie ma sensu, ponieważ będziesz się tam uczył technik, których w żadnej książce nie znajdziesz a czasami się zdziwisz, że takie proste czasami rzeczy tak mocno zmieniają postawę. Pamiętaj, żeby robić ćwiczenia na kursie bo trenerzy nie bez powodu zadają ćwiczenia... I notuj sobie ważne rzeczy i słuchaj uważnie to wystarczy.
Resztę sam zobaczysz
Miłej zabawy !!!
Resztę sam zobaczysz
Miłej zabawy !!!
Re: Kurs
dematth pisze:Ja się nie przygotowywałem do kursu. Nie ma sensu, ponieważ będziesz się tam uczył technik, których w żadnej książce nie znajdziesz a czasami się zdziwisz, że takie proste czasami rzeczy tak mocno zmieniają postawę. Pamiętaj, żeby robić ćwiczenia na kursie bo trenerzy nie bez powodu zadają ćwiczenia... I notuj sobie ważne rzeczy i słuchaj uważnie to wystarczy.
Resztę sam zobaczysz :)
Miłej zabawy !!!
No wiesz, co do książek to Ja bym polemizował, bo pojęcia takie jak pacing, pattern, leading, czy kotwice, widnieją w niemalże każdej z tej tematyki...
Lipiec- Sopot
Witam,
Wielkie dzięki za odpowiedzi
Po tygodniowej nieobecności nadrabiam i czytam posty.
Poszperam sobie w internecie cosik na temat NLP, chyba że znacie jakieś dobre i konkertne strony-będę wdzięczny.
Zastanawiam się czy dostaniemy jakieś materiały na kusie?
BUHAJ:
Ja też nie mogę doczekać się tego kursu, cholera szkoda, że w maju tego nie ma, ....ach dziewczyny stracą.
Tak się zastanawiam jak długo trzeba czekać na potwierdzenie kursu?
Pozdrawiam
Bart
Wielkie dzięki za odpowiedzi
Po tygodniowej nieobecności nadrabiam i czytam posty.
Poszperam sobie w internecie cosik na temat NLP, chyba że znacie jakieś dobre i konkertne strony-będę wdzięczny.
Zastanawiam się czy dostaniemy jakieś materiały na kusie?
BUHAJ:
Ja też nie mogę doczekać się tego kursu, cholera szkoda, że w maju tego nie ma, ....ach dziewczyny stracą.
Tak się zastanawiam jak długo trzeba czekać na potwierdzenie kursu?
Pozdrawiam
Bart
Co do potwierdzenia rejestracji to tez jej do tej pory nie otrzymalem ale ktos tam wspomnial ze mail kiedy wplacac zaliczke na konto przychodzi dopiero na miesiac przed kursem choc nie ukrywam ze jest to dla mnie dosc nie zreczna sytuajca bo niechcialbym zeby mi ktos zajal miejsce wkoncu nie poto wysylalem zglosznie tak wczesnie.