Znalem laske juz sporo czasu przed magicznym kursem Andrzeja Batki i zawsze uwazalem ja za ciekawy obiekt seksualny. Oczywiscie wydawalo mi sie, ze jest poza moim zasiegiem

"Czy potrafisz sobie wyobrazic, ze robisz to teraz ze mna ?"
Odpisala, ze tak, ze mysli o tym juz od kilku dni, ale jest jeszcze dziewica (co mnie mocno zdziwilo) i nie wiem czy juz nadszedl jej czas.
No i wtedy mnie zamurowalo i musialem improwizowac. Przez internet jest to duzo latwiejsze niz na zywo wiec zaczalem pisac, ze to musi byc wylacznie jej decyzja, ze "musi poczuc to pragnienie zrobienia czegos nowego i ekscytujacego". "Musi poczuc, ze wlasnie nadeszla chwila na nastepnym krok, ktory przyniesie absolutnie pozytywne przezycia". "Musi to zrobic w tym momencie, kiedy wlasnie poczla, ze chce przezyc najcudowniejsze chwile swojego zycia" itp. Ostro sie napalila (ja tez) i sie z nia umowilem u mnie w mieszkaniu i dostalem telefon, ze nie moze bo jej sie [juz nie sluchalem co mowila] tyko ja ostro zjebalem i odlozylem sluchawke. Minely 2 dni i jest telefon z przeprosinami typu "ja naprawde ne moglam...przepraszam". Odpowiedzialem, ze ja rozumie bo to jest tak samo jak wtedy gdy...............Na koniec dodalem, ze jesli ma ochote wreszcie przezyc cos nowego to niech do mnie przyjedzie. Teraz lezy zmeczona w pokoju obok, a ja siedze i marudze Wam tutaj...

Druga rzecza jaka chcialbym poruszyc to patterny seksualne. Czy ktos ma jakies propozycje czegoz by sie tu uczepic ? W moim odczuciu swietnie zdaja egzamin patterny zwiazne z kapiela. Sprawdzony pattern:
Wiesz jak to jest gdy goraca woda zaczyna ogrzewac kazdy zakatek twojej intymnosci i czujesz jak przeszywa twoje cialo, rozpala kazdy nerw i sprawia, ze czujesz sie cudownie. Parujaca woda staje sie dla ciebie calym otoczeniem i zaczynasz czuc przyspieszony oddech. Jest Ci tak cudownie, ze odchylasz glowe do tylu (laska, na ktorej to uzylem mimowolnie odchylila glowe... dala znak, ze kupuje to co do niej mowie

Czy ktos ma jakies inne ciekawe pomysly ?