Wez pod uwage nastepujace sprawy:
1. Laska ktora pracuje w barze jak samzauwazyles jest podrywana 100 razy w ciagu wieczora i prawdopodobnie ma karkowego chlopaka.
2. Czesto prace w takim srodowisku wybieraja kobiety, ktore sa oswojone z ostrymi zagrywkami i lubia adrenalinke. Podrywki i zwykle akcje w barze oraz zachowania jej chlopaka moga jej juz nie dostarczac tego kopa (oswoila sie z tym)
3. Do jakiego sektora kwadratu , ktory rysowal lech na NLS nalezy ten typ? Juz wiesz? OK
Wiec: POtrzebujesz wstrzelic sie w jej potrzeby czyms nowym i dajacym jej nadzieje na kopa adrenalinowego.
Mozesz sprawdzic ryzykowne podejscie w rodzaju:
Poczekaj az bedzie przy niej jej chlopak z szyja, podejdz i powiedz jej cos w rodzaju:
Wiesz co, pomimo, ze ryzykuje ze twoj chlopak zaraz mnie zmasakruje nie moglem sie powstrzymac, zeby nie powiedziec Ci, ze uwazam Cie za najpiekniejsza kobiete/dziewczyne w calym Wroclawiu. Jestem James
potencjalne korzysci: zwroci uwage na ciebie, juz ja znasz i mozesz wrocic pozniej jak teraz sie okaze zly moment, dowiesz sie ze to nie jej chlopak, ale zyskasz jej uznanie i zacznie sie zastanawiac co moze przezyc z facetem, ktory ma takie jaja.
potencjalne ryzyko:
a) oleje Cie i kaze spierdalac
b) zostaniesz zmasakrowany przez jej chlopaka
c) zostaniesz zmasakrowany przez jej chlopaka i ona Cie olej i kaze spierdalac.
No ale snajper to komandos i tez ryzykuje, ze jak go zlapia....
Stosuj na wlasne ryzyko