HEJ Mam problem
Zajmuję się panienką względnie trudna i okej wszystko co chciałem
to dostałem przy okazji jednak się zakochując bo jest bardzo
kobieca i wogule super tyle, że ma jedną wadę...
NIE JESTEM JEDEN... Nie jest to na pewno zadna cholera, ale
jednak jeden facet jej nie wystarcza...
Z tego co słyszałem to jest w NLS cos takiego jak METODY
NA PRZYWIĄZANIE KOBIETY DO SIEBIE czy WARUNKOWANIE...
Dajcie jakąs radę.
POZDRO!!!!!!!!!!!
Kobieta podrywaczka
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Batko, Moderatorzy
-
- Kontaktowanie:
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
A koniecznie musisz być jeden?
Sa patterny przywiazujace kobietę, ale to na poziomie BB. Na razie wydobądż jej kryteria "tego jedynego" i skojarz z sobą. I zachowaj klarowno myslenia- jeśli jestes zakochany to grozi ci nawrót petenctwa!
Pozdrawiam, Lechu
Sa patterny przywiazujace kobietę, ale to na poziomie BB. Na razie wydobądż jej kryteria "tego jedynego" i skojarz z sobą. I zachowaj klarowno myslenia- jeśli jestes zakochany to grozi ci nawrót petenctwa!
Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
LEPSZY MODEL-mam ten sam problem z jedna laska,roznica w tym ze ja sie nie zakochalem,ale bardzo dobrze sie z nia czuje,jest swietna w lozku itp...Wydaje mi sie,ze laska nie wie co sie dzieje z nia jak jestem w poblizu,podobno jestem wyjatkiem w jej zyciu,nie jestem ani jej chlopakiem ani "skokiem w bok" tylko kochankiem,ktory z nia sypia i sie bawi:)kolezanki i ona sama maja klopot z zaszufladkowaniem mnie...,ciekawe co sobie mysla:)Laska od pewnego czasu zaczela sie ode mnie oddalac by zaraz wrocic,a w uwodzeniu jest doskonala,ja znowu stosuje podobna do niej technike "cukierka",raz jestem zaangazowany w stosunku do niej,a zaraz jestem chlodny i pasywny...Ciekawe i trudne wyzwanie,ciekawe co z tego wyjdzie...
LEPSZY MODEL,sprobuj badz dla niej wyzwaniem nie badz zbytnio "potrzebujacym",zachowaj rownowage,takie laski nie lubia jak za nimi sie uganiasz,lepiej jest ja troche olewac,ale uwazaj by nie przesadzic,raz badz nia bardzo zainteresowany by za chwila byc do niej
pasywnym,obojetnym,zabieraj rowniez "cukierka"Jesli macie jakies pomysly to zapraszam do dyskusji!pozdrawiam
PYTANIE DO LECHA,co sadzisz o metodzie,co mozna jeszcze zrobic?
LEPSZY MODEL,sprobuj badz dla niej wyzwaniem nie badz zbytnio "potrzebujacym",zachowaj rownowage,takie laski nie lubia jak za nimi sie uganiasz,lepiej jest ja troche olewac,ale uwazaj by nie przesadzic,raz badz nia bardzo zainteresowany by za chwila byc do niej
pasywnym,obojetnym,zabieraj rowniez "cukierka"Jesli macie jakies pomysly to zapraszam do dyskusji!pozdrawiam
PYTANIE DO LECHA,co sadzisz o metodzie,co mozna jeszcze zrobic?
zakochanie do laski ?? skasować ?? .. każdy wypracowuje swój sposób .. można sie pobawić z przywiązywanie takiej postawy, czy nawet całego środowiska w ktorym tak sie zachowujesz do skóry ....
... potem rozpinasz suwaczek, wyłazisz z niej i zostawiasz ją w wyimaginowanej szafie którą zamykasz na kluczyk i niechcący gubisz go
choć ja go nie gubię, bo czasem przywołuję sobie stan petenctwa, na tę chwilę, by sprawdzić co sie K... !! stanie [bo juz zapomniałem jak to jest, a używam go jako dodatkowego sposobu - przeciez zawsze chodzi o rozszerzenie mozliwości wyboru ] czy poczuć róznicę :d lub jako małe dopasowanie jesli ona tego oczekuje ... alena krótką chwilę w trochę inny sposób, bo petenctwo jest ustawione na poziomie świadomym, a od spodu ... wiadomo miodek
a tak w ogóle to uwolnisz sie od tego jak przestanie ci przeszkadzać w niej to co w tobie ci nie przeszkadza. Ty chcesz mieć kilka dziewczyn jednocześnie, ona też [może tez dziewczyn :d jak tak to spas, biseksualne laski sa ... bardziej otawrte ], to NORMALNE, przyswój to sobie :d
masz stare przekonianie 2 pokoleń wstecz :
kobieta to cholera jak bo sie puszcza, dając dupy wielu facetom [to skasuj]
facet to macho bo dyma masę lasek :d [to zostaw .. jak najbardziej ]
... potem rozpinasz suwaczek, wyłazisz z niej i zostawiasz ją w wyimaginowanej szafie którą zamykasz na kluczyk i niechcący gubisz go
choć ja go nie gubię, bo czasem przywołuję sobie stan petenctwa, na tę chwilę, by sprawdzić co sie K... !! stanie [bo juz zapomniałem jak to jest, a używam go jako dodatkowego sposobu - przeciez zawsze chodzi o rozszerzenie mozliwości wyboru ] czy poczuć róznicę :d lub jako małe dopasowanie jesli ona tego oczekuje ... alena krótką chwilę w trochę inny sposób, bo petenctwo jest ustawione na poziomie świadomym, a od spodu ... wiadomo miodek
a tak w ogóle to uwolnisz sie od tego jak przestanie ci przeszkadzać w niej to co w tobie ci nie przeszkadza. Ty chcesz mieć kilka dziewczyn jednocześnie, ona też [może tez dziewczyn :d jak tak to spas, biseksualne laski sa ... bardziej otawrte ], to NORMALNE, przyswój to sobie :d
masz stare przekonianie 2 pokoleń wstecz :
kobieta to cholera jak bo sie puszcza, dając dupy wielu facetom [to skasuj]
facet to macho bo dyma masę lasek :d [to zostaw .. jak najbardziej ]
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
klocek pisze:yo mac!
jak sie kasuje przekonania
czy chodzi ci o to ze mozna zmieniac?
pozdro
klocek
wszystko mozna zmieniac .. matrix suxx
jak sam zauważyłes .. zapraszam na kurs
===============================
klocek pisze:yo mac!
jak sie kasuje przekonania
czy chodzi ci o to ze mozna zmieniac?
pozdro
klocek
Klocek,mozesz zmieniac,modyfikowac,ulepszac ale wymaga to wiele samozaparcia i systematycznej pracy,nic sie nie zmieni za pomoca czarodziejskiej rozdzki.Przeprogramowanie troche trwa,ale na pewno warto i mozna to zrobic.Charakteru,osobowosci nie zmienisz,ale przekonania,programy w swojej podswiadomosci jak najbardziej mozna,codziennie ludzie sa programowani przez innych,niewielu zdaje sobie z tego sprawe...,najlepiej przejac nad soba kontrole Mc Jackal slusznie porownal to do matrixa:-)