Damian przyjmij, że kobieta potrzebuje orgazmu i kropka. Jak nie ma orgazmu to nie otwierają jej się jakieś zastawki i krew zatrzymuje się w cipce i jest na drugi dzień rozdrażniona. Sęk w tym, że 90% kobiet nie ma orgazmów bo facet nie wytrzymuje z wytryskiem zanim ona dostanie orgazmu, a po wytrysku odwraca się i zasypia. Więc mając rozdrażnienie po seksie stopniowo kobitka robi tak by tego seksu nie było w ogóle - te bóle głowy itp. Z autopsji obserwuję, że nie chodzi tu o ilość orgazmów np moja osiąga 6 w ciągu jednej nocy i to jest maks bo potem, nie ma siły, zasypia, ja nie

. Natomiast jak jest odpowiednio dopieszczona to ma tak silne orgazmy, że zasypia po pierwszym i nic ją nie powstrzyma po prostu zasypia w oczach. Kobieta po czymś takim czuje niesamowitą miłość, połączenie i pragnienie oddania się i patrzy na ciebie inaczej i następnym razem jest chętniejsza do dymania. Miłość się tu pojawia w sposób naturalny i uciekanie od miłości jest w tym momencie uciekaniem od lepszego seksu a celem NLS jest lepszy seks.
Tak naprawdę to facet potrzebuje by kobieta miała orgazmy ponieważ wtedy ona tak na niego patrzy, myśli o nim i kocha go w taki sposób, że staje się on naprawdę męski, jak mówi Lechu z jajami i ma tych jaj tyle, że inne laski zaczynają to czuć i się do niego przygarniać. Korzyści są tu obustronne.
W tym momencie należy się pokłon dla NLS, bo kobieta potrzebuje nie tylko stymulacji fizycznej, by uzyskać orgazm, ale i słownej. Szczególnie jest też receptywna w momencie orgazmu i po nim, więc wtedy jak podajesz jej sugestie odnośnie następnych orgazmów to jej podświadomość potem to realizuje, tu szczególnie nadają się techniki przechodzenia od ja do ty. Czyli jak zasugerujesz jej coraz silniejsze orgazmy to zaczyna takie mieć, nawet ma takie silne, że zaczyna się ich bać. Są też orgazmy wielokrotne no i fala orgazmiczna.
Korzyści są z tego obustronne, bo gdy kobieta ma silną przyjemność udziela się to również facetowi i jego przyjemność też jest bardzo silna. Ma to bardzo głęboki pozytywny wpływ na osobowość i jej i jego, na zgranie i siłę związku.
Kurde post się rozrasta a ciągle nie pojawia się na stronie jak wciskam wyślij co sie dzieje? Już go wysyłam 2 dzień.
Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz - ucieka, jeśli ty uciekasz - idzie za tobą. Arabskie