Mam jutro z nią spotkanko a chciała wcześniej 2 razy odmówiłem i już byłem gotów się ustawić z nią na mieście w dniu w którym 2 razy dzwoniła z pracy i parę esm – ów od niej ale coś nie poszedłem.
Małe narzekania z jej strony co ja sobie myślę i wyobrażam. Jak nie chce to co do diabła ja w końcu chce i już nie będę prosiła cię o spotkania jak znajdziesz swój pokręcony czas to zadzwoń lub napisz. ( Użyła liczby mnogiej ) a widziałem się z nią 1 raz.
Dziś 2 razy dzwoniła dnia 26 październik. I się ustawiłem w murzyńskiej restauracji na d. 27.
Pierwsza praca wstępna. Trochę patternów sporo negów mały cytacik , a większość to presupozycje , kotwica głosowa seksualna … jaki ten głos Mmmm. Zmysłowy kiedy go słychać tu i teraz pomiędzy nami tylko nie myśl że mój bo jeszcze o tym pomyślisz a przecież należysz do kobiet ostrożnych. W ten sam dzień po spotkaniu 3 razy esemesy i jeden telefon od niej …
Zadzwoniłabym jak skończę ale nie chce cię budzić bo pewnie będziesz smacznie spał. To chociaż napiszę może cię nie obudzę. Pozdrawiam masz zajebisty głos przez telefon i w ogóle… cdn. Jutro.
Po 30 minutach to 2 razy:
Nie jeden lekarz ci to powie że sex to samo zdrowie więc gdy dbasz o zdrowie swoje oddaj się w ręce moje jestem do dyspozycji w każdej pozycji !
To tak na rozweselenie Tylko nie bież tego na serio. Buźka Dziubek.
Było tego więcej to tak w skrócie
Poznałem ją w klubie hostessa , kelnerka 28 lat. I fajniutka jakaś ósemeczka ciemna filigranowa blondynka. 27 października spotkałem się w tej restauracji o której wspomniałem wcześniej. Otworzyła się był liding. Wiodący słuchowiec z niej. Było parę ciekawych tematów , doszliśmy do jak funkcjonuje umysł wykorzystałem to a tematem było nauczenie się przez nią języka angielskiego coś tam słyszała o jakiś okularach i słuchawkach przez które można szybko się uczyć i pytanie do mnie czy ja o tym coś słyszałem ?
Miałem podkład do tematu umysł. Zacząłem objaśniać jej że jest to naprawdę fascynująca rzecz jaką posiada w sobie każdy człowiek. Tylko trzeba wiedzieć jak z tym pracować. Przez powyższy temat ją ztransowałem i demonstracja , z podobało jej się bardzo i więcej chciała.
W miedzy czasie odpaliłem jej kotwice głosową i tak ze dwa razy. I po krótkim czasie skanowanie oczu się zaczęło nerwowe wiercenie i maślany wzrok który spowodował siadnięcie mi na kolanach i w obecności tych ludzi w restauracji głęboki śliniacz. Zabrałem cukierka i … Mmmm czy to nie za szybko żmijeczko.
Po krótkim czasie z jej inicjatywy wyszliśmy z tej restauracji na spacer i cały czas nawijała montowałem jej przez cały czas pierścień aż mi skronie pulsowały
Weszliśmy po pewnym czasie z ulicy do takiego parku Jordana w Kraku. I kiedy ławki się pojawiły to złapała mnie za rękę i posadziła mnie na niej i siadła okrakiem mi na kolanach i wepchnęła język w moje usta i zaczęła wkładać mi ręce pod bluzę i odwdzięczyłem jej się tym samym i nie miała żadnych przeciwwskazań było bardzo gorąco jednak pełnego dymania nie było , co jakiś czas ktoś przeszedł a ja nie miałem gdzie jej wziąć na hauzen.
Dowiedziałem się w qrwiającej rzeczy i nie wiem czy dalej z nią się spotykać ?
A mianowicie ma dwójkę dzieci i to jeszcze bliźniaczki i jest w trakcie rozwodu
Wiem że może się we mnie zakochać bo już są tego zaczątki i znaczne objawy.
I nie wiem czy to jest warte kontynuacji ?
Ponieważ kiedyś miałem podobną sytuacje z mężatką która miała córkę i sporo mnie kosztowało żeby to odkręcić
Co Bracia o tym sądzicie iść dalej w tym kierunku czy sobie odpuścić
Jak sądzicie

Parę dni temu o tym wspomniałem na forum.
Pozdro
Ashyn