Ja też się przywitam :) zadając również małe pytanko :)
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Ja też się przywitam :) zadając również małe pytanko :)
Jestem tutaj nowy. Byłem na NLS w Sopocie , ale podkreślam, że dopiero jest to początkująca faza mojej przygody z uwodzeniem . Czasami bzyknę laskę po 30 minutach rozmowy, ale to jeszcze chyba nie to. Wiem, że tutaj jest już grono ludzi, którzy osiągnęli perfekcję;)
Więc witajcie:)
Czego się od was nauczę??
Zobaczymy
Przy okazji tego postu zadam szczere pytanie oczekując szczerej odpowiedzi.
Jak sobie radzicie z wyrywaniem lasek w klubach i jaką macie skuteczność??
Nie oszukujmy się... szkolenie NLS było dla wielu czymś co ma również sprawić, że będą spali z większą ilością kobiet. Poskutkowało u was??
Tylko bez odpowiedzi, że za 1770zł nauczyliśmy się czegos więcej niż tylko spać z pieknymi kobietami i tak na prawdę nie liczy się ilość
To już gdzieś słyszałem
Więc witajcie:)
Czego się od was nauczę??
Zobaczymy
Przy okazji tego postu zadam szczere pytanie oczekując szczerej odpowiedzi.
Jak sobie radzicie z wyrywaniem lasek w klubach i jaką macie skuteczność??
Nie oszukujmy się... szkolenie NLS było dla wielu czymś co ma również sprawić, że będą spali z większą ilością kobiet. Poskutkowało u was??
Tylko bez odpowiedzi, że za 1770zł nauczyliśmy się czegos więcej niż tylko spać z pieknymi kobietami i tak na prawdę nie liczy się ilość
To już gdzieś słyszałem
Mam takie przekonanie, że wyglądam lepiej niż naprawdę jest. Wiem, że nie wyglądam tak dobrze jak inni kolesie, ale na pewno lepiej niż większość. Wiem jednak, że mogę wejść do baru i wyjść z kobietą innego mężczyzny.
W klubach jest ciezko (nie umiem/lubie tanczyc), ale jak zagadam do laski gdy wraca od baru czy z kibla na parkiet, to przewaznie wychodze z nia na zewnatrz. Polecam komplementowac tatuaz jesli taki ma. Ona zaklada koszulke do pepka, zeby sie pochwalic jaki cudowny tatuaz ma na biodrze czy na brzuchu. Oczywiscie pamietajac o postawie i o tonie jakim nalezy mowic komplementy (wejdzie ci to w krew za jakis czas).
Czego sie nauczysz ? Jak bedziesz cwiczyl i mocno pracowal to staniesz sie bezczelnym hamem, który bedzie zaczynal rozmowe z najlepsza laska na imprezie z postawa "zanim cie zerzne musisz wiedziec ze..." a ona bedzie to akceptowala i cieszyla sie, ze spotkal ja taki zaszczyt.
Przejzyj sobie wczesniejsze posty. Znajdziesz kilka wartosciowych patternow, wskazowek, ale i sporo wymyslonych historyjek
Dla mnie wzorem patternu na forum jest pattern Vigore'a "kobieta naturalna, a kobieta kulturalnie zaprogramowana". Pozdrowienia bracie Vigore
PS Strasznie ten kurs podrozal
Czego sie nauczysz ? Jak bedziesz cwiczyl i mocno pracowal to staniesz sie bezczelnym hamem, który bedzie zaczynal rozmowe z najlepsza laska na imprezie z postawa "zanim cie zerzne musisz wiedziec ze..." a ona bedzie to akceptowala i cieszyla sie, ze spotkal ja taki zaszczyt.
Przejzyj sobie wczesniejsze posty. Znajdziesz kilka wartosciowych patternow, wskazowek, ale i sporo wymyslonych historyjek
Dla mnie wzorem patternu na forum jest pattern Vigore'a "kobieta naturalna, a kobieta kulturalnie zaprogramowana". Pozdrowienia bracie Vigore
PS Strasznie ten kurs podrozal
pozdrawiam
Uruk-Hai
Uruk-Hai
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
xxx
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 9:55 am przez tupak, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy korzystasz w pełni z tego, że urodziłeś się mężczyzną?
http://BallsRevolution.pl
http://BallsRevolution.pl
-
- Kontaktowanie:
urukhai pisze:Po prostu chuja nas to obchodzi
Z powodu takich odpowiedzi forum upadło. Wielu myśli, że pozjadało wszystkie rozumy swiata i są najlepsi. Szkoda tylko, że rzeczywistość w jakiej poznaję takich ludzi bardzo różni się od tej z forum gdzie zgrywają takich kozaków.
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair
Mam takie przekonanie, że wyglądam lepiej niż naprawdę jest. Wiem, że nie wyglądam tak dobrze jak inni kolesie, ale na pewno lepiej niż większość. Wiem jednak, że mogę wejść do baru i wyjść z kobietą innego mężczyzny.
-
- Kontaktowanie:
Solid pisze:urukhai pisze:Po prostu chuja nas to obchodzi
Z powodu takich odpowiedzi forum upadło. Wielu myśli, że pozjadało wszystkie rozumy swiata i są najlepsi. Szkoda tylko, że rzeczywistość w jakiej poznaję takich ludzi bardzo różni się od tej z forum gdzie zgrywają takich kozaków.
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair
Zwroc uwage na emotikona na koncu. Zreszta to chyba troche nie w porzadku oceniac ilosc postow na forum i merytorycznosc wypowiedzi, gdy samemu napisalo sie 5 ?
pozdrawiam
Uruk-Hai
Uruk-Hai
urukhai pisze:[Zwroc uwage na emotikona na koncu. Zreszta to chyba troche nie w porzadku oceniac ilosc postow na forum i merytorycznosc wypowiedzi, gdy samemu napisalo sie 5 ?
Masz rację. Nie pisałem postów, bo w tym czasie bywałem w klubach, na ulicach i rwałem dupy. Nawet nagrałem kilka materiałów.
To co według Ciebie jest nie w porządku, według mnie jest całkiem ok tym się różnimy.
Pozdrawiam
Solid
Warsaw Lair