Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Jorgos pisze:,ale zarówno jak Delta ,ja ,i jak wielu innych ludzi którzy wczesniej bawili sie NLSem i zgodnie stwierdzili ze jest to lipne i ze nic NLSem nie zaruchali ,a sa to nawet ludzie których blogi czytałes.
Bartek pisze:Jorgos,
Tobie jednak wyraznie chodzi o ranking i to w formie, ktora tylko i wylacznie kojarzy mi sie, z pryszczatymi wyrostkami, ktorzy naprawde nie odrozniaja, wysmienitego seksu, od tylko i wylacznie zwierzecego rozladowania swej chuci.
NLSem sie nie rucha! Uzywa sie do tego zupelnie czegos innego, ale zeby do tego doprowadzic trzeba uzyc swej glowy (i tego jak tej glowy uzyc uczy NLS). Jesli natura dala Ci tylko przyrodzenie, a pozbawila rozumu, to niestety i NLS Ci nie pomoze.
Jorgos pisze:moge powiedziec Bartku ze w tym momencie w pewien sposób odpowiedziałes juz na moje pytanie![]()
rozumiem ze chciałes byc w stałym zwiazku i wcale nie zalezału Ci na pierdoleniu tych wszystkich panienek które codziennie mijasz na ulicy i za którymi sie ogladasz ,Twoja sprawa.(apropo ,ciekawe czemu wiekszosc NLSerów gdy pytam sie ich i laski mówi ze sa w stałym zwiazku i nie zalezy im na czestym ruchaniu nowych panienek?nie smiem mówic tutaj głosno ze jest to kolejna sciema)
'NLSem sie nie rucha' ,to prawda rucha sie penisem ,ale NLS miał nam zapewnic to ruchanie ,a z tego co widze to wcale nie zapewniło
kazdy facet jako samiec ,ssak ma w sobie zwierzece instynkty które chce wyładowac ,to jedna z podstawowych zasad które powinno sie uzywac w uwodzeniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości