Potwierdzanie jej stanu - myślę, że na samym początku jest to jedna z najważniejszych rzeczy jakie powinniśmy zrozumieć. To pomaga tworzyć raport a co za tym idzie budowanie w sobie odpowiedniej postawy. Ostatnio zrobiłem technikę ze złotą kopułą i złotym światłem wchodzącym we mnie i potem zataczając krąg i wchodząc w dziewczynę na której to robiłem. Najpierw zniknęły wszystkie ograniczenia i negatywne myśli na jej temat. Potem nastąpiło jakby zestrojenie naszych fal myślowych i projekcja z mego umysłu o zarąbistym seksie przeszła do jej głowy. Patrząc na nią widziałem ją dokładnie w ten sam sposób jak się patrzy na dziewczynę z którą się ma zajebisty seks lub tuż po. Ku memu zaskoczeniu poczułem ogromną bliskość do niej i w tym momencie spotkały się naszy spojrzenia. Dokładnie w tym samym momencie nastąpił jakby wystrzał z moich oczu w jej oczy wiązki silnej energi coś w rodzaju mocnego błysku. Tak, że ją ostro ruszyło z miejsca. Zaczęła się wić w dość dziwny sposób, czułem że jest bardzo podniecona a wszystko to działo się w grupie podczas lekcji. Ludzie wokół byli zdezorientowani i nie wiedzieli co się dzieje. Mnie i tą dziewczyny łączył jedynie kontakt wzrokowy i moja mentalna wiązka światła wraz ze złotą kopułą wydzielającą resztę grupy. Przyznaję się, że nie zamknąłem sprzedaży mimo, że czułem z jej strony pożądanie poraz pierwszy w życiu od niej. Zrobiłem w ten sposób z obojętnej wobec mnie dziewczyny swoją wielbicielkę. Muszę jeszcze popracować nad domykaniem sprzedaży i to nie tylko w uwodzeniu lecz we wszystkich dziedzinach swojego życia. Początek świetnie mi idzie lecz dalej jeszcze nie dokońca mi wychodzi.
Zastanawiam się jak przejść dalej tak by tą sprzedaż zamnknąć, mimo że znam całą tą procedurą to jednak coś mnie zatrzymuje. Ciekaw jestem jak przejśc przez to. Może ktoś miał coś takiego. To jest coś takiego, że rozpalam ją i potem ztrzymuję się mimo, że chcę dalej to kontynułować.
Chętnie wysłucham dobrych rad.
Pozdrawiam Mirek
Potwierdzanie jej stanu
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Odnośnie potwierdzania jej stanu - myślę, że ten temat warto rozwinąć. Wg mnie służą do tego słowa takie jak: tak, masz rację, jasne, pewnie, rozumiem Cię, oczywiście, dokładnie, zgadzam się z Toba itd. mimo, że mówi rzeczy nawet bez sensu np. "gadasz głupoty" ja jej odpowiadam jasne rozumiem Cię, ze myślisz w ten sposób dzięki czemu możesz sobie uświadomić sobie jak wielki wpływ maja na Ciebie moje słowa i jak bardzo Ci na mnie zależy lub masz rację i nie powinnaś myśleć o mnie jako o tym mężczyźnie, który jest w stanie spełnić Twoje marzenia i dać Ci to czego nie dał Ci zaden inny mężczyzna. itd
Pozdrawiam Mirek
Pozdrawiam Mirek
Re: Potwierdzanie jej stanu
Mirekski pisze:Początek świetnie mi idzie lecz dalej jeszcze nie dokońca mi wychodzi. Zastanawiam się jak przejść dalej tak by tą sprzedaż zamnknąć, mimo że znam całą tą procedurą to jednak coś mnie zatrzymuje. Ciekaw jestem jak przejśc przez to. Może ktoś miał coś takiego. To jest coś takiego, że rozpalam ją i potem ztrzymuję się mimo, że chcę dalej to kontynułować.
A co Twoim zdaniem jest Ci potrzebne żebyś ją domknoł? hmm? Jak już wiesz uzyskaj przed rozpoczęciem dostęp do tego zasobu - i jazda!
Generalnie ważne jest żeby zawsze wiedzieć co chcesz uzyskać - czyli z góry (przed rozpoczeciem działania) określić sobie konkretny cel danej akcji / rozmowy - tak jakbyś miał wskazać CEL dla rakiety samonaprowadzającej, i poprostu nacisnąć "FIRE" - bo pocisku się nie zawraca w trakcie lotu. A strzelać w powietrze nie ma sensu.
pozdrawiam
rydzu
"brain is my second favorite organ"