Witam !
właśnie przyszedł mi pomysł na ciekawy quiz oczywiście standardową nagrodą jest talno na Balon (koncpecja TUPAKA którą pozwoliłem sobie wtrącić )
UWAGA ! Pytanie
Co najdziwniejszego skomentowaliście u kobiety ? przykładowo: "Przepraszam, ale masz niezwykłą świerzość w kroku..." lub też coś innego może nieco bardziej moralnego co wam przyszło do głowy . i nie zapomnijcie opisać reakcji kobitki.
Jeśli chodzi o mnie, to skomplementowałem aparat korekcyjny który miała kobieta na swoich ząbkach nie pamiętam dokładnie co powiedziałem bo to bylo jakiś czas temu, jednak sens odniósł się że "dzięki niemu jej słowa wypadają niezwykle słodko" coś takiego Efekt był taki że laska pusciła buraka (takiego jak na polu rosną )
uśmiechneła się i podziękowała
Czekam na wasze popisowe numery
Pozdrawiam całą Brać i wszystkich czytających to forum i nie zabierających głosu gdyż wydaje mi się że nie macie na tyle odwagi by to zrobić...
Wibruch.
Co skomentowałeś... ?
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Co skomentowałeś... ?
Jaka jest różnica miedzy tym o czym starasz się nie myśleć a tym co chciałbyś pomyśleć ?
carpe diem & memento mori
Dzień w którym masz siłe zrobić sobie kolacje to dzień STRACONY ...
carpe diem & memento mori
Dzień w którym masz siłe zrobić sobie kolacje to dzień STRACONY ...