Mam Oryginalne dźwięki sprowadzone z USA z instytutu Roberta Monroe. Badań nad ludzkim umysłem. Są to dźwięki do pełnej synchronizacji półkul mózgowych ( synchronized ). Można w dość krótkim czasie nauczyć się wchodzenia w odmienne stany świadomości i całkowity relaks ciała i umysłu. Na własne żądanie. A co za tym idzie programowanie własnego umysłu całkowicie i maksymalnie na każdy temat ! Te dźwięki są bardzo specyficzne. Ponieważ są to odpowiednie częstotliwości i tak zwany różowy szum. Do prawego ucha wprowadzany jest dźwięk – nazwijmy go – A. Do lewego ucha wprowadzany jest dźwięk – nazwijmy go – B. Plus ten różowy szum.
W tym momencie jak mózg odbiera takie sygnały to pomiędzy półkulami mózgowymi zaczyna się wytwarzać impuls elektryczny który zaczyna stopniowo synchronizować półkule mózgowe i zaczyna się proces zmiany świadomości. A co za tym idzie odczuwalne zmiany własnego ciała i umysłu. Czasami morze być to dość dziwne i nie przyjemne. Zmiana zaczyna się od fal Beta , Alfa , Theta , Delta ! I szczyt możliwości fale GAMMA ! Te ostatnie rejestrowane są w krytycznych stanach ( Śpiączka , stan bliski śmierci . stan świadomości fokus 28 lub 29 )
Podczas fal Theta i Delta – umysł wchłania sugestie jak nie nasycona gąbka. A już szkoda gadać co się dzieje na poziomie GAMMA ! Po prostu miazga !
Podczas cyklu Theta morze nastąpić oddzielenie umysłu od ciała. Co występuje podczas bardzo głębokich medytacjach ! A przy Delta proces ten jest automatyczny.
Tych dźwięków słucha się , działają najlepiej i najszybciej podczas odsłuchu przez słuchawki stereo.
PO CO TO NAPISAŁEM .
Bardzo korzystnie można te dźwięki wykorzystać do bardzo szybkiego programowania swojego umysłu ,
zmiany własnych przekonań , kotwiczenia w swoim umyśle.
Mogę te dźwięki udostępnić jak ktoś będzie zainteresowany !
Dobrze by było gdyby któryś z MASTER TRENER
rzucił na to okiem

Co o tym sądzi

Pozdrawiam Aszyn.
[/b]