Witam,
Oto link do artykułu „Ostra płeć - Kobiece techniki manipulacji”
http://kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1176535&KAT=239
W publikacji tej, napisanej przez Panią ELIZE MICHALIK możemy dowiedzieć się kilku sposobów, jak kobiety wywierają wpływ na większość mężczyzn, a uzyskaną w ten sposób wiedze można umiejętnie wykorzystać, gdy zauważymy, że jakaś laska próbuje nami manipulować.
Pozdrawiam,
Rafal
Jak łatwo manipulują nami kobiety...
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Hehe... dobre
"Na rosnącą bezwzględność pań skarży się coraz więcej mężczyzn, którzy pytają: „dlaczego one to robią?”, „dlaczego stały się takie złośliwe?”, „dlaczego kłamią i manipulują?” oraz „gdzie się podziały te wszystkie słodkie kobietki?”."
A co to za mężczyźni??? Się pytam??? Aicherzy jacyś (czyli PSA - pospolity sfrystrowany aicher)
"Georgia Witkin, amerykański psychiatra, autorka książki „Kobiecy stres” odpowiada, że współczesne kobiety żyją w napięciu, jakiego nie zrozumiałyby ich babki czy nawet matki."
Bo pojawiliśmy się MY, dyplomowani Seduktorzy
Hugo
"Na rosnącą bezwzględność pań skarży się coraz więcej mężczyzn, którzy pytają: „dlaczego one to robią?”, „dlaczego stały się takie złośliwe?”, „dlaczego kłamią i manipulują?” oraz „gdzie się podziały te wszystkie słodkie kobietki?”."
A co to za mężczyźni??? Się pytam??? Aicherzy jacyś (czyli PSA - pospolity sfrystrowany aicher)
"Georgia Witkin, amerykański psychiatra, autorka książki „Kobiecy stres” odpowiada, że współczesne kobiety żyją w napięciu, jakiego nie zrozumiałyby ich babki czy nawet matki."
Bo pojawiliśmy się MY, dyplomowani Seduktorzy
Hugo
Ego primam tollo, nominor quoniam leo
BUHAJ pisze:moje trzy grosze
niechcialo mi sie czytac tak dlugiego textu
przeczytalem tylko niektore z komentarzy i na mysl nasuwa mi sie jedno stwierdzenie ze to nie kobiety manipuluja tymi gosciami tylko ci goscie pozwalaja na manipulacje kobietom poprzez petenckie zachowanie
buchaj ... masz kłopoty z czytaniem ?? te pół storny ?? rozumiem ze jeszcze nie umiesz czytać fotograficznie, ani nawet szybkiego czyatania, ale przełam się i przeczytaj cały text, a potem jak go zrozumiesz to rozmień te swoje 3 gorsze, bo masło smarujesz masłem
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
BUHAJ pisze:eee ten text ma 3 strony
Moze kiedys go przeczytam teraz mam wazniejsze rzeczy do roboty
a co czytania fotograficznego to kiedys probowalem sie nauczyc ale jakos mi nie wychodzilo wiec to zaniechalem
pozdro
bo próbowałeś
===============================