Gry i zabawy

Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>

Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy

bigbeat
Kontaktowanie:

Gry i zabawy

Postautor: bigbeat » wt lis 04, 2003 5:38 pm

Fajna rzecza jaka przydaje sie jezeli nie do uwodzenie to do urozmaicenia rozmowy jest wprowadzenie troche zabawy. Zastosowalem to kilka razy i zawsze mialem ubaw. Pomysl tych gierek sciagnalem ze stronki do ktorej link widnieje tutaj: http://www.pickupguide.com/classic/sberry1.htm
Jedna z nich, ktora moze nie sprawila, ze jedna z dziewczat skoczyla na mnie lapczywie wpijajac sie we mnie wilgotnymi ustami, ale znakomicie skierowala rozmowe w bardzo pozadanym kierunku jest "Truskawkowe pole".
Polega to na tym ze zadajesz dziewczynie trzy pytania, a na koncu podajesz interpretacje jej odpowiedzi a tutaj mozna popuscic baardzo wodze fantazji. Mozna taka zabawe wprowadzic w rozmowie mowiac ze mozesz powiedziec o niej rzeczy o ktorych jej sie nie snilo gdy odpowie na trzy pytania.
Np.:
Ty:Wiesz mam intuicje na twoj temat
Ona:Tak?
Ty: Gdy odpowiesz mi na trzy pytanie ktore ci zaraz zadam bede mogl powiedziec rzeczy o tobie ktorych sie jeszcze nie domyslasz...
Nie ma kobiety ktorej nie zaciekawisz takim wprowadzeniem, tak przypuszczam ;)

Wyobraz sobie ze stoisz przed polem soczystych, czerwonych, truskawek. Pole to jest ogrodzone plotem. Jak wysoki jest plot na tym obrazie ? (= jak szybko przechodzisz do seksu)
Poniewaz jestes na polu truskawek, to ile truskawek zerwiesz dla siebie ? (=z iloma osobami jeszcze chcialabys uprawiac seks)
Po tym jak zaspokoilas swoj apetyt smakowitymi truskawkami co czujesz gdy pomyslisz sobie o wlascicielu tego pola ? (= to co czujesz do partnera zaraz po tym jak kochaliscie sie)
Zawsze miej odwage spróbować czegoś nowego. Pamietaj amatorzy zbudowali arke. Zawodowcy zbudowali Tytanika.

MrBigEntertainment

Postautor: MrBigEntertainment » wt lis 04, 2003 9:01 pm

Fajne. No dobra i po tym gdy ona już mi odpowie to co powinienem powiedzieć. Zinterpretować tak jak wcześciej napisałeś czy coś innego ? Wiesz może sie spłoszyć ?!

Wróć do „Dyskusje ogólne”