1.STEP Dotknij, pogłaszcz ją po włosach z tyłu głowy albo najlepiej złap ją za kark( nie byłem na kursie ale na też CD Andrzej BAtko mówi chyba wlasnie o tym atawistycznym chwycie) pod byle pretekstem, np. "masz niesamowicie piekne włosy".
Jeżeli laska nie stawia oporów i sie uśmiecha znaczy że już tylko ze wszystko stoji przed toba otworem.
2.STEP zrób to samo ale hehe............juz z języczkiem

Mój CASE wygladał nastepująco:
1.Usmiecham sie do 19letniej lalki(chociaz wygladałą na 17) w dyskotece, ona to odwzajemnia.
2. Podchodze i pytam czy nie zechcialaby ze mna porozmawiac pod barem, bo na parkiecie jest troche za głośno.
3. Jesteśmy pod barem.
4 Mowię jej ze ma zajebiste włosy jednoczesnie dotykajac jej szyji.
5.Nastepne 30 sekund blebleble.
6. chwytam ją ponownie za kark i przyciągam ja w kierubku mojej facjaty.
7 WOW to cholera działa, bylem w szoku, Ona z reszta tez, choc moze bardziej przestraszona.
No i tutaj wlasnie zaczął sie moj problem. LAska chyba sie za bardzo wystraszyła i nie mogłem poźniej z nią normalnie porozmawiać( chociaż z 2 strony ona była kompletnie pierdolnięta, więc moze tez i dlatego). CHyba spierdolilem sprawe, bo nie powiedzialem jej żadnego patternu. KOmpletnie NIC tylko prosto z mostu, jak typowy brutal.
MOje pytanie jest takie:
co powinienem zaraz potym szybko powiedziec, zeby jeszcze bardziej ja podkrecić i nie przestraszyć jej za bardzo, a może jeszcze przed pocalunkiem powinienem odpalić jakiś pattern. NIe mam kompletnie pojęcia. A moze w ogóle takie pocałunek na brutala, nie zaprowadzi do CLOSE THE DEAL

Jednak jednek sie nauczyłem . Ile teraz zawsze bede chciał sprawdzić czy laska ma mnie juz w swojej wyobraźni, wystarczy chwycić ja za kark i wtedy juz wiem o czym ONA tak naprawde marzy....