QUICK KISSS

Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>

Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy

WOlF
Kontaktowanie:

QUICK KISSS

Postautor: WOlF » ndz lut 22, 2004 4:27 pm

Wczoraj chciałem sprawdzic jeden TIP z jakies anglo strony o uwodzeniu(nie pamietam juz jaka dokładnie). Chodziło o to jak sprawdzić kiedy laska jest juz gotowa a wlasciwie czy chce by ją pocałowano. Bo ja wiadomo im predzej tym lepiej, gdyż z upływem czasu wychodzi sie na frajera w jej oczach. RADA jest mniej wiecej taka:

1.STEP Dotknij, pogłaszcz ją po włosach z tyłu głowy albo najlepiej złap ją za kark( nie byłem na kursie ale na też CD Andrzej BAtko mówi chyba wlasnie o tym atawistycznym chwycie) pod byle pretekstem, np. "masz niesamowicie piekne włosy".
Jeżeli laska nie stawia oporów i sie uśmiecha znaczy że już tylko ze wszystko stoji przed toba otworem.
2.STEP zrób to samo ale hehe............juz z języczkiem :lol:

Mój CASE wygladał nastepująco:
1.Usmiecham sie do 19letniej lalki(chociaz wygladałą na 17) w dyskotece, ona to odwzajemnia.
2. Podchodze i pytam czy nie zechcialaby ze mna porozmawiac pod barem, bo na parkiecie jest troche za głośno.
3. Jesteśmy pod barem.
4 Mowię jej ze ma zajebiste włosy jednoczesnie dotykajac jej szyji.
5.Nastepne 30 sekund blebleble.
6. chwytam ją ponownie za kark i przyciągam ja w kierubku mojej facjaty.
7 WOW to cholera działa, bylem w szoku, Ona z reszta tez, choc moze bardziej przestraszona.

No i tutaj wlasnie zaczął sie moj problem. LAska chyba sie za bardzo wystraszyła i nie mogłem poźniej z nią normalnie porozmawiać( chociaż z 2 strony ona była kompletnie pierdolnięta, więc moze tez i dlatego). CHyba spierdolilem sprawe, bo nie powiedzialem jej żadnego patternu. KOmpletnie NIC tylko prosto z mostu, jak typowy brutal.

MOje pytanie jest takie:
co powinienem zaraz potym szybko powiedziec, zeby jeszcze bardziej ja podkrecić i nie przestraszyć jej za bardzo, a może jeszcze przed pocalunkiem powinienem odpalić jakiś pattern. NIe mam kompletnie pojęcia. A moze w ogóle takie pocałunek na brutala, nie zaprowadzi do CLOSE THE DEAL :?:

Jednak jednek sie nauczyłem . Ile teraz zawsze bede chciał sprawdzić czy laska ma mnie juz w swojej wyobraźni, wystarczy chwycić ja za kark i wtedy juz wiem o czym ONA tak naprawde marzy.... :wink:
Kiedyś żyłem w myśl zasady:"jak suka nie da to kundel nie weźmie". Dziś wg."WOLF przydusi suka musi"

Awatar użytkownika
tupak

Re: QUICK KISSS

Postautor: tupak » ndz lut 22, 2004 9:03 pm

xxx
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 9:08 am przez tupak, łącznie zmieniany 1 raz.

Lech Dębski
Master Trener
Kontaktowanie:

Postautor: Lech Dębski » pn lut 23, 2004 12:54 am

Wcale nie dziwię się, że dziewczyna się spłoszyła. Następnym razem przygotuj odpowiednio grunt patternami i zadziałaj, gdy bedzie już gotowa.

Gratuluję chucpy! Tak trzymać- eksperymentuj, ucz sie na błedach i doskonal umiejetności.

Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."

WOlF
Kontaktowanie:

Postautor: WOlF » śr lut 25, 2004 10:47 am

Taaaaaa........wnioski wyciągnąłem bardzo szybko. Zmieniłem lokal i upatrzyłem następną ofiarę, w tymprzypadku uścisk za kark służył mi jedynie jako barometr jej stanu dostępności (choć nie powiem ze nie korciło mnie zrobienie tego samego co w poprzednim przypadku). Kilka paternów, zabierabnie cukierków i po 2 godzinach usłyszałem niczym dobrze znaną piosenkę, "Co ja zrobiłam" 8O , "Już wiem teraz co mozesz sobie o mnie myśleć" i "Nic mi sie nigdy takiego nie zdarzyło"......hehe :lol: :?: :idea: :wink:

PS. tak naprawde "uścisk za kark" dał mi wiele do myślenia.Zacząłem zastanawiać sie dlaczego tak działa na laski, mało tego im to się na prawdę podoba.
MOje wnioski to:
Chwyt za kark odwołuje sie u niej do pierwotnych instynktów, czego ona nie jest za bardzo świadoma
Dzieki chwytowi za kark zaczyna wyczuwać dominację samca, a własciwie daje jej to do zrozumienia że spotkała silnego mężczyzne, który weźmie ja pod but (czego w głebi duszy tak na prawde pragnie nie wazne jak by byłą silna.)
LAksi działają irracjonalnie rozpatrujac wszystko przez pryzmat instynktów.

Jeśli jest inaczej to mi wytłumaczcie to
POzdro
Kiedyś żyłem w myśl zasady:"jak suka nie da to kundel nie weźmie". Dziś wg."WOLF przydusi suka musi"

Wróć do „Dyskusje ogólne”