NLS czy to działa?
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
Koledzy,
Jeszcze jedna, wczoraj ))))) I to wlasnie ta slynna Karolinka Sama zadzwonila, przyszla i wszsytko stalo sie w ciagu godziny Moze fakt, ze zdymalem ostatnio inne lasski sprawil, ze cos zaczelo ode mnie promieniowac, jekies fermony, lub wibracje, ale ona sama do tego dazyla i to skutecznie . Byla taka sobie w lozku, chyba juz mi przeszla
dla rownowagi, brdzo fajna laska, do ktorej zaczalem startowac w metrze-pogonila mnie ostro Trzeba cwiczyc, dalej.
Jeszcze jedna, wczoraj ))))) I to wlasnie ta slynna Karolinka Sama zadzwonila, przyszla i wszsytko stalo sie w ciagu godziny Moze fakt, ze zdymalem ostatnio inne lasski sprawil, ze cos zaczelo ode mnie promieniowac, jekies fermony, lub wibracje, ale ona sama do tego dazyla i to skutecznie . Byla taka sobie w lozku, chyba juz mi przeszla
dla rownowagi, brdzo fajna laska, do ktorej zaczalem startowac w metrze-pogonila mnie ostro Trzeba cwiczyc, dalej.
Mi w NLSsie nic nie wychodziło,ale to może przesto że jestem brzydki i mi nic nie pomoże.Ale laski śmiały się ze mnie jak mówiłem te patterny i z tego voodoo wibratora też.Zlewały mnie maksymalnie i nic nie pomagało.A jak to jest z wami co wedłóg was najlepiej działa.Używacie dalej patternów czy co robicie?
nls to nie jest cholera ksiega czarów "abra kadabra na kolana suko- sśśśśśjjjjjjj ggoooo dziwko - bim sala bim" puf!! i juz!
buhahahahahaahah
niestety co mówisz nie jest tak ważne jak to jak to mówisz. co sobą pokazujesz. jakie masz nastawienie. jak bardzo ci zalezy zeby dupe uwieść, czy próbujesz ją oczarować, czy skupiasz sie na tym czy twój glos brzmi dobrzy czy moze na niej. itp itd
buhahahahahaahah
niestety co mówisz nie jest tak ważne jak to jak to mówisz. co sobą pokazujesz. jakie masz nastawienie. jak bardzo ci zalezy zeby dupe uwieść, czy próbujesz ją oczarować, czy skupiasz sie na tym czy twój glos brzmi dobrzy czy moze na niej. itp itd
W sumie postawe mam nie za dobrą jestem spięty i troche zniechęcony,ale myślę że to nie o to chodzi.Zawsze można na coś zwalić winę,a ja myślę ze to NLS nie działa w końcu przy pomocy NLP miał się zmienić mój sposób myślenia czyż nie.Czy nie lepsze dą inne systemy prezentowane na innych stronach za darmo i większość tam też uważa że NLS jest do niczego i szkoda zawracać sobie nim głowe.Założe się że większość odób tutaj na forum nic nie potrafi tylko ściemniać innym frajerom a nie laskom
pandemonium pisze:W sumie postawe mam nie za dobrą jestem spięty i troche zniechęcony,ale myślę że to nie o to chodzi.Zawsze można na coś zwalić winę
to nie brzmi najlepiej. i "zwalanie winy" =powód ze masz gówniane podejście.
co dokładnie nie działa według ciebie w nls. jak wygląda twoje podejście co mówisz.
Pandemonium,
Jesli chcesz dowiedziec sie co mozesz inaczej robic, zeby miec efekty to zadaj odpowiednie pytania, np opisujac co robisz i jak zamiast operowac ogolnikami. Jesli chcesz potwierdzic, ze nie da rady i nie dziala i jest do dupy to juz Ci moge powiedziec: masz racje.
Natomiast, najwyrazniej nie znajdujesz odzewu na swoje poszukiwania osob, ktorym nie wychodzi, wiec chyba nici z Twoje "ankiety". Twoje "subtelne" sugestie na temat innych darmowych itp niebezpiecznie blisko przysuwaja Cie do bana. Pisz cos konstruktywnego, przeciez jestes tu od dawna. Np. nowy gosc kardon jest tu od niedawna i pisze konkretnie i konstruktywnie. Wiec i TY mozesz.
Jesli chcesz dowiedziec sie co mozesz inaczej robic, zeby miec efekty to zadaj odpowiednie pytania, np opisujac co robisz i jak zamiast operowac ogolnikami. Jesli chcesz potwierdzic, ze nie da rady i nie dziala i jest do dupy to juz Ci moge powiedziec: masz racje.
Natomiast, najwyrazniej nie znajdujesz odzewu na swoje poszukiwania osob, ktorym nie wychodzi, wiec chyba nici z Twoje "ankiety". Twoje "subtelne" sugestie na temat innych darmowych itp niebezpiecznie blisko przysuwaja Cie do bana. Pisz cos konstruktywnego, przeciez jestes tu od dawna. Np. nowy gosc kardon jest tu od niedawna i pisze konkretnie i konstruktywnie. Wiec i TY mozesz.
-
- Kontaktowanie: