Forum na którym siedzieli ludzie którzy teraz naprawde się dobrze bawia... i korzystaja z rzeczy...
jakie oferuje im kazde... otoczenie w jakim się znajdują...
Forum z którego zawsze można było wynieść wiele ciekawych informacji... dostac w pełni satysfakcjonujace odpowiedzi na swoje pytania... A wychodząc z niego zawsze z jakąś nową ideą... rozbawieniem na twarzy...
Myśląc jakie to wszystko na tym świecie jest proste, czasami poukładane, łatwe i jednocześnie baaardzo... bardzo... przyjemne... chmmmm...
I teraz kiedy siedzisz... i czytasz te słowa... zapewne potrafisz sobie wyobrazić jakby to było gdyby tak faktycznie było na tym forum

Bo kiedy patrzysz na monitor komputera... pewnie słyszysz różne dobiegające cie odgłosy... biegnące myśli...
różne dźwięki... i być może z każdym oddechem który napełnia cie nową...
świeżą... i dynamiczną energią... mozesz zacząć zdawać sobie sprawe z tego... jak mocno uderza teraz twoje serce...
serce... które... wywołuje w tobie... eksplozje...
eksplozje... twórczej energii... moze tez zaczynają po kolei napływać do ciebie kreatywne myśli... niesamowite wspomnienia...
wspomnienia które budzą w Tobie pasje odkrywcy... pasje zdobywcy... a może tylko pojawia sie olbrzymia ciekawość...
ciekawość tego co zaraz nastanie... czy zmieni się w twoim zyciu... albo rzecz którą chciałbyś tak naprawdę zrobić...
i z całkowitą pewnością że będzie to dla ciebie dobre... ze skorzystasz z tego TY oraz tylko niektóre osoby które uwazasz ze sa tego warte... A bardzo malo jest takich osób...
I czy zauważyłeś ze bardzo sporadycznie... naprawdę bardzo rzadko... czytanie tekstu czyjegoś autorstwa potrafi całkowicie przyciagnąć twoją uwagę... Bo wiesz... kiedy poświęcasz twój cenny czas... i energie która z każdym czytanym słowem zaczyna się rozprzestrzeniać coraz bardziej... i bardziej... do tego stopnia ze możesz juz ją poczuć wszędzie...
To możesz sie zastanowić jak wielka moc w Tobie drzemie... Ile masz w sobie jeszcze nie odkrytych...
zdolności czy umiejętności... umiejętności które tylko czekają by się w tobie obudzić. By krzyczała donośnym głosem
( tu wstaw twoją cechę którą chcesz uaktywnić )
"Jestem tu wykorzystaj mnie. Ja potrafię naprawdę szybko i skutecznie działać oraz dostarczyć tobie niesamowicie ogromnej eksplozji energii..."
Bo czasami moze sie zdarzyć tak ze kiedy masz pewne litery przed soba... które mogą działać jak narkotyk...
to mogą przestać lub zacząć przepływać przez ciebie fale wszechpotężnej mocy... i ogromnej siły...
siły... która zaczyna wędrować... czy pulsować... może wibrować po całym twoim ciele... wprawiając cię w pewien stan
o którym inni mogą tylko pomarzyć... I nie wiem czy jest to uczucie chodzących dreszczy po plecach... Uczucie przyjemnej lekkości... niesamowitej pewności siebie... daru przekonywania... a może uczucia którego zawsze chciałeś u siebie doznać i jeszcze nie wiedziałeś ze jest to takie proste... czy łatwe a może nawet bardzo... bardzo przyjemne...
Bo nie jest teraz wskazane żeby do tego co czułeś czy widziałeś jakiś czas temu przywoływać dodatkowo pewne myśli, uczucia czy tez wszystkie dźwięki i wspaniałe obrazy jakich doświadczałeś na kursie w chwili w której powiedziałeś sam do siebie "Taaak warto było tu przyjechać. Zajebiscie tu jest. To jest coś dla mnie. To jest to czego chciałem...
Nareszczcie zostało stworzone coś z sensem"
I czy nie zastanawiałeś sie kiedyś ( drogi moderatorze tegoż forum )czy można byłoby tutaj stworzyć osobną półkę dla ludzi którzy na NLP/NLS tak naprawdę sie znają jest to ich pasja i zainteresowanie... Oddzielając hałaśliwych krzykaczy których chyba głównym celem jest za wszelka cene udowodnienie:
-Że moja postawa jest lepsza od twojej.
-To co mówisz to głupoty G prawda. To same bzdury.
-Spadaj bo jestes XYZ i ja cie nie lubie...
-Po co ja wogóle jestem na tym forum skoro NLS to bzdura.
Bo wątpię zeby było naprawdę ciekawie wpuszczać tam wyłącznie osoby które jak jeszcze dopłacą to są...
A o ile lepiej byłoby wpuszczać tam osoby które zyskały/zyskają od trenerów punkty za kreatywność na forum, ciekawe wnioski spostrzeżenia. Pisały rzeczy które naprawdę warto czytać i dawały do myślenia.
Czy to by nie podniosło poziomu i stylu na forum?
Ale szkoda ze o takich rzeczach można tylko pomarzyć bo tak naprawdę nie zdążają sie na codzień.
Zresztą czy to jest możliwe...
P.S.
Jeżeli ktoś jest za takim pomysłem niech tu wstawi swój post, ponieważ jestem ciekaw ilu ludzi myśli podobnie.