Postautor: Total » śr lip 13, 2005 1:06 pm
Jak na moje
Indirect - jest bardziej skuteczny dla kobiet b. emocjonalnych
np. polonistek - te to dopiero lubia słuchać paternów.
Direct - Jest do zastosowań klubowych i dyskotekowych.
Kobiet "suczy" którym wszystkie standardowe metody podrywania sa juz nudne i szukaja czegos nowego i mocnego.
Dla zbyt emocjonalnej kobiety byloby to zbyt ostre wejście.
Jak widzisz ze Direct nie dziala zawsze mozesz zastosowac ( po przejściówce ) Indirect - Mysle ze ciekawe polączenie jezeli masz na tyle kreatywny i twórczy umysł.
Ciekawie dziala - wypróbowane na polonistce. Jak widze ze wychodzi z raportu nieco schodze z Directu.
zreszta caly czas walic jedna tonacje bylo by zbyt nudne i dla mnie malo rozwijajace.
Z Indirectu juz nie mozesz przejść do Directu.
"equilibre
duzo wydajniejsze jest czesto zadawanie odpowiednich pytan, po ktorych ona sama wydobywa z siebie 'pattern' towarzyszacy okreslonemu stanowi."
-Potem ten patern mozna odpowiednio przyprawić:
-rozbudowując go w stylu Vodo wibrator zeby to odczuła w sobie.
"ja wole jednak uzywac troche wiecej glowy, oczu i uszu niz do tej pory w kontaktach towarzyskich ... chociaz by po to zeby lepiej rozumiec ludzi - a to sie przydaje na wielu plaszczyznach ... Twoj zwiazek szybko sie rozpadnie, kiedy bedziesz caly czas stawial na swoim, nie starajac sie zrozumiec partnerki."
-Całkowicie sie z toba zgadzam jak pisał yebi
-Umysł kobiety to piekny instrument tylko trzeba z niego umiec kozystac.-pomimo tego nie chciałbym byc kobietą.
-Kopalnia informacji a poza tym co to za zwiazek w ktorym kobieta zachowuje sie jak robot czy maszyna?
-Gdzie tu jej kreatywność nowe rzeczy które wymyśla i nawet po latach mozna wspominac jako rzeczy ktore były naprawde zajebiste.
"co do ustalania ram, kto wyklucza fakt ze to ja ustalam ramy caly czas dzialam w swoich silnych ramach, wysuwajac na zewnatrz swoja ciekawosc i obserwujac."
-Zreszta co to za facet który tylko potrafi przekonac kobietę okreslonymi i kiedys wymyslonymi technikami a nie swoja kreatywnoscia tudziez rzeczami ktore zaobserwował dokoła siebie zyjac na tym globie.
Świadomosc jest najwieksza moca wszechswiata. - R.Bandler