proszę o odpowiedz trenerów
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
WIZARD BRAIN pisze:Denerwuje mnie i wręcz irytuje to że zamiast pisać o technikach, pomagać sobie, testować nie tylko na sobie ale na innych te techniki zaczynacie pisać "Nie powiem bo to jest tam i tam i jak chcesz je znać musisz iśc na kurs". Rozumiem płacicie więc chcecie by inni też to robili ale tu zaczynam ostro się zastanawiać nas sensem pewnego stwierdzenia jednej z osób "Joe Vitale". Pisze on o mocy dawania pieniędzy ale uważam ze tak samo jest z informacjami. Piszecie o pewnych technikach a potem zachowujecie sie jak dzieci mówiąc " Nie mogę dac ci szpadelka bo mama mi go kupiła jak chcesz kup sobie taki sam". Jezeli ktoś się poczuł urażony "sory" ale mam prośbe od siebie że jeżeli coś znasz i nie chcesz by wiedział ktoś o tym inny zachowaj ciszę. Jedna z osób która zna NLP od podszewki i naprawdę zajmuje się tym od długiego czasu pomogła mi w tworzeniu własnej postawy i powiększeniu wiedzy teoretycznej. Jak zadałem pytanie tej osobie czemu mi pomaga napisała " Michał to ze dam ci więcej wiedzy i więcej mozliwości nie spowoduje że laski mnie zostawią, stracę skuteczność i nic nie tracąc zyskam świadomość że mogłem ci pomóc". Nie chodzi mi by każdy tak robił ale zachowajcie wiedze dla siebie i nic o niej nie mówcie jak nie chcecie jej odkryć. Pozdrawiam i jeszcze raz sory jak ktoś się obraził
mcjackal pisze:six step to technika której nauczysz się na praktyku nlp![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości