.. w skrypcie w kilku miejscach znalazłem oznaczenie "(pk), (sp), (ps)"... może mi ktoś wyjaśnić o co w tym chodzi i co to znaczy, konkretnie to skróty te w moim skrypcie są przy wieloznacznościach, 3 poziomach patternów, algorytmie tworzenia patternów, łącznikach i w "o czym rozmawiac".
dzięki za oświecenie
jedno pytanie odnośnie skryptu
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
jedno pytanie odnośnie skryptu
Przegrywa tylko ten, kto sam się poddaje.
(pk) pokaż kutasa
(ps) pokaż siebie
(ps) wykorzystuj kiedy kotwiczysz pozytywne stany na siebie,kiedy kotwiczysz np jej chłopaka pokazuj w inne miejsce ,jeszcze lepiej jeśli bedzie to miejsce ,które możesz w każdej chwili fizycznie zniszczyć ,np stojący na stoliku platikowy kufel po piwie (bo chyba szklanych nie bedziesz tłukł bo laska pomyśli ,że psychol ) kiedy zakotwiczysz a nastepnie zniszczysz to także zniszczysz zakotwiczoną rzecz w umyśle laski..fajne , prawda?
chyba już zacząłęs sie domyślać co zrobić z (pk)
(ps) pokaż siebie
(ps) wykorzystuj kiedy kotwiczysz pozytywne stany na siebie,kiedy kotwiczysz np jej chłopaka pokazuj w inne miejsce ,jeszcze lepiej jeśli bedzie to miejsce ,które możesz w każdej chwili fizycznie zniszczyć ,np stojący na stoliku platikowy kufel po piwie (bo chyba szklanych nie bedziesz tłukł bo laska pomyśli ,że psychol ) kiedy zakotwiczysz a nastepnie zniszczysz to także zniszczysz zakotwiczoną rzecz w umyśle laski..fajne , prawda?
chyba już zacząłęs sie domyślać co zrobić z (pk)
==================================
Być ZWYCIĘŻONYM i nie ulec to ZWYCIĘSTWO.
Zwyciężyć i SPOCZĄĆ na laurach to KLĘSKA...
hehheh. taaak dzięki za wyjaśnienie... domyślam się co zrobić z "pk" , a czy ps i sp to to samo??? ... faktycznie, fajna zabawa z tym kotwiczeniem... będzie tym fajniejsza jak już będę miał pewność czy wywołałem u kobiety odpowiedni stan i czy na pewno go zakotwiczyłem.... a co do kubeczków to chyba bedę nosił ze sobą jednorazówki hahaha-żart!!
Czy zastanawialiście się kiedyś jak dziwnie działa ludzki umysł... jak to jest gdy.... heh... to chyba jedyna rzecz, której człowiek uczy się z PRZYJEMNOŚCIĄ... cokolwiek to znaczy
Czy zastanawialiście się kiedyś jak dziwnie działa ludzki umysł... jak to jest gdy.... heh... to chyba jedyna rzecz, której człowiek uczy się z PRZYJEMNOŚCIĄ... cokolwiek to znaczy
Przegrywa tylko ten, kto sam się poddaje.
Cholera wie czy to to samo ,ale uświadom sobie jak wiele jeszcze rzeczy możesz jeszcze zakotwiczyć ,kiedy już zaczniesz się tym bawić , co sprawi ,że w jeszcze większym stopniu docenisz ,jak wiele już umiesz i jaka drzenie w tym moc , która niektórzy mogą czuć nawet przeglądając takie forum a niektórzy dopiero po przeczytaniu interesującego postu , który aż rzuca się w oczy sprawiając , że tak wiele osób go czyta , a on nadal przyciaga do siebie uwagę, sprawiając , że czasami można nawet stracić poczucie czasu , choć prawdopodobnie kiedy oni o tym myślą to wówczas wydaje im się to całkowicie nieprawdopodobne i niemożliwe ,ale mimo tego ,kiedy w pewnym momencie rzeczywiście w pełni tracą to poczucie czasu , to później tłumaczą sobie to tym ,że tak naprawde to oni zaczęli snuć sobie jakieś fantastyczne wizje , które zaczęły ich naprawde wciągać. To nieprawdopodobne, jak ludzie potrafią czasem zatracić się w absolutnie cudownych wizjach dotyczących siebie ,jak za jakiś czas ,bogatsi o miliony zajebistych doświadczeń siedzą sobie w jakimś ,cholera tera wie co to by było ,ale w jakimś najbardziej upragnionym przez nich miejscu na ziemi i całkowicie nie zauważają ,że czs który płynie przesuwa się nieubłaganie , sprawiając ,że te wizje ,na których urzeczywistnienie z takim utęsknieniem czekają , zbliżają sie do nich z taką szybkością i z taką siłą ..
Dobra starczy terningu pisania na klawiaturze...
KLOCEKone pozdrawiam
Dobra starczy terningu pisania na klawiaturze...
KLOCEKone pozdrawiam
TAK JEST ! proszę pana kolegi Damiana
Później coś wrzuce tu ,tera nie chce mi się pisać ,ooooo ale teraz mi się przypomniało oohoohohoho ,stary , nawet nie wiem czy w to uwierzysz - serio , zdarzyło się coś , co do teraz nie wiem czy był to przypadek czy efekt kopuły ale teraz tego nie będę opisywał ,ale spoko- już teraz możesz zacząc sie napalać na następnego mojego posta- ,napewno opiszę..
Pozdro
Później coś wrzuce tu ,tera nie chce mi się pisać ,ooooo ale teraz mi się przypomniało oohoohohoho ,stary , nawet nie wiem czy w to uwierzysz - serio , zdarzyło się coś , co do teraz nie wiem czy był to przypadek czy efekt kopuły ale teraz tego nie będę opisywał ,ale spoko- już teraz możesz zacząc sie napalać na następnego mojego posta- ,napewno opiszę..
Pozdro