7 - 24 grudnia - Sezon na lesbijki
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy
7 - 24 grudnia - Sezon na lesbijki
xxx
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 9:35 am przez tupak, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy korzystasz w pełni z tego, że urodziłeś się mężczyzną?
http://BallsRevolution.pl
http://BallsRevolution.pl
-
- Kontaktowanie:
:)
Hm Witaj tupak !!! Wiem ze jesteś po BB czy masz juz doswiadczenie w podrywaniu les ?? albo w robieniu trójkatów ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Jestem Pogo z Marsa i dzis nie smierdza mi nogi ale Ty to lepiej sprawdź !!!

Witajcie!
Ja też robiłem podchody do trójkąta. Oto moje spostrzeżenia.
Mam laskę, która miałaby ochotę na seks 2K + M. Szukałem w necie lasek, które ogłaszały sie jako bi. Był odzew kilku. ALe po chwili zamarł kontakt. Poznałem dzięki temu jedną, z którą się spotkałem, żeby się poznać i zobaczyć czy się nadaje
) Jestem z nią w kontakcie, bo się okazało, że chce wstąpić w świat bi tylko z koleżanką, którą poznała niedawno. Niech więc wejdzie i popracuję dalej
W tzw. międzyczasie miałem przyjemność z pewną młodą damą, która MARZY o większych konfiguracjach!
Z tych poszukiwań wniosek taki: poznawać laski jak zwykle, wyciągać z nich, na co miałyby ochotę jeśli chodzi o większe grono i konfigurować razem - co właśnie mam zamiar robić. Drobny szczegół - one od razu muszą wiedzieć, że spotykasz się z innymi laskami na seks też. Nie będzie zdziwienia
)
Macie jakieś doświadczenia z większymi konfiguracjami w sensie ich organizowania?
Pozdrawiam serdecznie I.
Jakby ktoś miał dwie wolne koleżanki - to jestem do dyspozycji
)
Ja też robiłem podchody do trójkąta. Oto moje spostrzeżenia.
Mam laskę, która miałaby ochotę na seks 2K + M. Szukałem w necie lasek, które ogłaszały sie jako bi. Był odzew kilku. ALe po chwili zamarł kontakt. Poznałem dzięki temu jedną, z którą się spotkałem, żeby się poznać i zobaczyć czy się nadaje

W tzw. międzyczasie miałem przyjemność z pewną młodą damą, która MARZY o większych konfiguracjach!
Z tych poszukiwań wniosek taki: poznawać laski jak zwykle, wyciągać z nich, na co miałyby ochotę jeśli chodzi o większe grono i konfigurować razem - co właśnie mam zamiar robić. Drobny szczegół - one od razu muszą wiedzieć, że spotykasz się z innymi laskami na seks też. Nie będzie zdziwienia

Macie jakieś doświadczenia z większymi konfiguracjami w sensie ich organizowania?
Pozdrawiam serdecznie I.
Jakby ktoś miał dwie wolne koleżanki - to jestem do dyspozycji

-
- Kontaktowanie:
Moje doswidczenie w tym temacie jest zerowe jelsi o trojkaty chodzi i tez odpowiadalem na ogloszenie z net ale co zrobic jak panna ma meza np i szuka tylko dziewczyny takich ogloszen jest najwiecej !!! ...
:):)

Ja to w ogóle mam wrażenie, że te ogłoszenia to ludzie traktują jako dobrą zabawę - w żadnym razie poważnie. Co ja już za cuda lingwistyczne wypisiwałem! Przeramowania giganty! Prowokowałem do wyobrażania sobie cudów na kiju! Cytaty waliłem! W emocje wywoływane szedłem! Nawet się zagalopowałem i w związki emocjocjonale z inną laską ...
Po prostu kosmos! I odzew - dooopa!
Dlatego teraz poszedłem inną drogą. Z laskami, które lubią seks po prostu mam zamiar poeksperymentować. Bo zauważyłem, że te, które są otwarte na seks, są również otwarte na nowe doświadczenia! "Ciekaw jestem jak często myślisz o tym, jak by to było poczuć dotyk drugiej kobiety, podczas gdy jednocześnie ja pieszczę Twoje ciało?" I takie tam
Pozdrawiam! Będę na bieżąco informował o postępach
PS. moja oferta o kolezankach jest aktualna
Lecz nawet nie myśl o tym, że mógłbyś mi dać namiary do jakiejś ognistej lasencji i że moglibyśmy zorganizować jakiś wieczorek swingerski pełem lubieżnego seksu, bo jeśli o tym choć raz pomyślałeś, to znaczy, że w głębi Ciebie od dawna siedzi ten pomysł i czeka na realizację...

Dlatego teraz poszedłem inną drogą. Z laskami, które lubią seks po prostu mam zamiar poeksperymentować. Bo zauważyłem, że te, które są otwarte na seks, są również otwarte na nowe doświadczenia! "Ciekaw jestem jak często myślisz o tym, jak by to było poczuć dotyk drugiej kobiety, podczas gdy jednocześnie ja pieszczę Twoje ciało?" I takie tam

Pozdrawiam! Będę na bieżąco informował o postępach

PS. moja oferta o kolezankach jest aktualna

-
- Kontaktowanie:
i ja dodam ze rozmowy na chat to tez szajs ludzie tam sie wyglupiaja i to mi na początku jak bawiłem sie NLS i wiesz zaczalem na chat troche mnie zniecheciło a teraz juz wiem ze relane zycie to cos zupelnie innego !!! 

No i wczoraj w końcu dopiąłem swego!
Była spontaniczna imprezka, gdzie układy były mocno zmienne, a ilość wahała się między 2 a 4! Tylko nie przewidziałem jednego, że panny tak sobie przypadną do gustu, że będę się musiał dobijać o swoje
Jednak postawa to podstawa!
Poza tym zdałem sobie sprawę z tego, że wyrobiłem sobie jakiś taki sposób selekcji, że laski są baaardzo otwarte na ocean możliwości i w ogóle im nie przeszkadza, że nie są tymi "jedynymi"
A - jak się wczoraj okazało - wręcz przeciwnie! Są żywo zainteresowane tymi "innymi"
)
Tylko tak mi teraz przechodzi na myśl, że nie mam zamiaru być swatką dla lasek...
Chyba lekko będę je musiał jednak przywiązywać do siebie jakimś cwanym sposobikiem
)
Pozdrawiam

Jednak postawa to podstawa!

Poza tym zdałem sobie sprawę z tego, że wyrobiłem sobie jakiś taki sposób selekcji, że laski są baaardzo otwarte na ocean możliwości i w ogóle im nie przeszkadza, że nie są tymi "jedynymi"

Tylko tak mi teraz przechodzi na myśl, że nie mam zamiaru być swatką dla lasek...

Pozdrawiam