Hugo pisze:Piszesz że jesteś w stosunku do niej c&f, tymczasem z tego maila wychodzi że delikatnie zapytujesz czy mógłbyś byc odrobinę-quasi-funny&prawie-wcale-cocky.
calkiem mozliwe, ze masz racje. w mailu nie bylo zbyt duzo okazji na to, jesli sie myle, to wskaz mi te miejsca i powiedz jak ty bys to zrobil.
Hugo pisze:Jesteś samcem i Ciekawe Jak Ona Zareaguje Jak Jej Jebniesz z Grubej Rury O Tym Co Cię Tak Na Prawdę Kręci...
Noż cholera Weź i Sprawdź!!!!
jebnac z grubej rury moge pannie, na ktorej mi nie zalezy i jesli nie ja, to inna ruchne... natomiast na ta panne patrze przez pryzmat, ktory ukazuje wiecej niz to, co ma w staniku, zalezy mi na niej i mam blokade. pomimo tej blokady zrobilem naprawde duzo i wiem, ze moge zrobic wiecej. potrzebuje tylko jakiegos punktu zaczepienia, zeby oprzec na nim odpowiednia dzwignie.
zeby jeszcze bardziej rozjasnic sytuacje osobom sluzacym rada: spotykam sie z nia w miare regularnie, raz ona mnie gdzies zaprasza, a raz ja ja. na kino reaguje chyba dobrze, nie przeszkadza jej, kiedy w niektorych sytuacjach lapie ja za tylek, udo, czy jakies mocno erotyczne ruchy w tancu. to jest 'przesylka z francji'

, jak nazwal ja Pawel-sensei - dla tych co nie byli na ostatnim nlsie chodzilo o to, ze pisalem Tupakowi esa, ze mnie nie bedzie na piwku, bo szykuje mi sie ruchanie, a przez pomylke wyslalem to do niej...

teraz sie smieje, ale wtedy mialem niezlego stresa, dobrze, ze okazala sie wyrozumiala

moze gdyby sie wtedy nie upila...
z powyzszego tekstu chyba wynika, ze na mnie leci, tylko dlaczego ja tego nie widze???