3 palce :D:D heheheh

Tutaj rozmawiamy o wszystkim co dotyczy NLS w zamkniętym gronie TYLKO dla wtajemniczonych. Dostęp do tej części forum mają tylko absolwenci warsztatów NLS oraz Ci, którzy kupili warsztat NLS na CD. <br>
<b>UWAGA ! Zanim napiszesz do admina w sprawie dostępu do tej części forum przeczytaj to co admin napisał w częsci "Ogłoszenia admina" !!! </b>

Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Sowa_sensei, Moderatorzy

Gość

3 palce :D:D heheheh

Postautor: Gość » pt kwie 23, 2004 8:47 am

Witam Bracia. Mam jedno pytanie gdyż kiedy laska zaczyna wymieniac 3 cechy mężczyzny o jakim marzy zawsze te cechy wilaczam na palcach i ona to widzi. Tutaj mam pytanie czy gdybym tymi trzema palcami przy mówieniu paternu wskazywał na siebie czy to by miało jakies działanie gdyż dziewczyna zdaje sobie sprawe że te palce to cechy mężczyzny jakiego pożąda. :D hehehe mój maly pomysl a co wy na to bracia. Zaznaczam jestem poczatkujacy :twisted:

Awatar użytkownika
Hugo
Kontaktowanie:

Postautor: Hugo » pt kwie 23, 2004 11:53 am

Żeby było Ci łatwiej to jak ona wylicza te cechy na swoich palcach Ty pokazuj też swoje, żeby zakotwiczyła na Twoich.
Myślę, że później przy okazji mówienia o sobie, przy każdorazowym słowie JA, MNĄ MNIE, możesz pokazywać któryś z tych palców.

Try to do it:)))

Hugo
Ego primam tollo, nominor quoniam leo

Lech Dębski
Master Trener
Kontaktowanie:

Postautor: Lech Dębski » pn kwie 26, 2004 10:15 pm

Robisz to trochę inaczej. Wyliczając te cechy pokazujesz palce, potem pocierasz te palce o kciuk mówiac, jak trudno znaleźć mężczyznę, które łączył by te cechy- i pokazujesz kciukiem na siebie.

Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."

Awatar użytkownika
Hugo
Kontaktowanie:

Postautor: Hugo » wt kwie 27, 2004 6:21 pm

Lechu czołem!!!!!!!!!!!!
Super myśl - w najbliższym czasie sam sprowokuję ten temat i wypróbuje pattern.

Pozdrawiam

Hugo
Ego primam tollo, nominor quoniam leo

Wróć do „Dyskusje ogólne”