czy NLS pozwala wyeliminować objawy tremy ?
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
czy NLS pozwala wyeliminować objawy tremy ?
Interesuje mnie opinia uczestników warsztatu dotycząca postawy. Nie chodzi mi tu o stosunek do kobiet tylko o to czy kurs fakrycznie polwala pozbyć się tremy przy podchodzeniu do kobiet np. komus przed kursem serce skakało do gardła jak miał podejsc do nieznajomej panny a teraz zamiast tego czuje w takich sytuacji luzik i spokój?
hehe, buhaj .... dobre
a ja mogę ci powiedzieć że ten kurs zmieni Twoje życie, nie dość że bedziesz się lepiej czuł w rozmowach z kobietami, to lepiej ci bedzie w ogóle z kontaktach ze wszystkimi ludźmi, bedziesz bardziej komunikatywną osobą niż jesteś teraz
po,
mj
a ja mogę ci powiedzieć że ten kurs zmieni Twoje życie, nie dość że bedziesz się lepiej czuł w rozmowach z kobietami, to lepiej ci bedzie w ogóle z kontaktach ze wszystkimi ludźmi, bedziesz bardziej komunikatywną osobą niż jesteś teraz
po,
mj
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
- faza69
- Kontaktowanie:
Zgadza się bracie mcjackal a nawet powiem więcej nie tylko zmieni się Twój stosunek do ludzi o laskach nie wspominając , ale zmieni się też stosunek ludzi do ciebie a wiem coś na ten temat (doświadczenie z pracy ).
Z tym że to inna para kaloszy i nie myśl o tym , a nawet nie zawracaj sobie tym głowy uzi
Z tym że to inna para kaloszy i nie myśl o tym , a nawet nie zawracaj sobie tym głowy uzi
Bez komentarza
Re: czy NLS pozwala wyeliminować objawy tremy ?
uzi pisze:Interesuje mnie opinia uczestników warsztatu dotycząca postawy. Nie chodzi mi tu o stosunek do kobiet tylko o to czy kurs fakrycznie polwala pozbyć się tremy przy podchodzeniu do kobiet np. komus przed kursem serce skakało do gardła jak miał podejsc do nieznajomej panny a teraz zamiast tego czuje w takich sytuacji luzik i spokój?
szybko i krótko odpowiadając ci najbardziej jak tego oczekujesz :
TAK cholera jak najbardziej TAK
Czesc, ja co prawda nie istnieje, ale przed NLS dostawalem gadlo i duposcisku oraz sraczki gdy mialem podejsc do jakiejs superlaski. Don Juan (tej jakajacy sie) bylby przy mnie elokwentnym luzakiem. 3 techniki na nLS zalatwily to:
1. Podwojna dysocjacja
2. Takie zamienianie stron ciala przy wspominaniu strachu
3. Olbrzym - indukcja
NIegdy wiecej nie zdarzylo mi sie potem juz czuc "po staremu" w takich sytuacjach.
1. Podwojna dysocjacja
2. Takie zamienianie stron ciala przy wspominaniu strachu
3. Olbrzym - indukcja
NIegdy wiecej nie zdarzylo mi sie potem juz czuc "po staremu" w takich sytuacjach.
uzi pisze:dzieki mcjackal - to wlaśnie chcialem uslyszeć.
zastanawiam się tylko czy oprocz Ciebie są tu jesczez jacys innni ktozry ukonczyli kurs....
Ty na pewno nigdy nie miales problemów z kobietami i zawsze czules sie potęznie i nieustraszenie
tak, przed kursem byłem gorszy, byłem zajebiście bezpośredni, aż za bardzo, wręcz chamski i traktowałem kobiety przedmiotowo, jako gorszy gatunek człowieka, po kursie ... złagodniałem