Dawanie klapsów i łapanie za pośladki
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
Dawanie klapsów i łapanie za pośladki
Wiem, że to nietypowy temat na forum, ale ta kwestia zawsze mnie interesowała. Bo jeśliby ktoś mnie spytał, co według mnie byłoby wyznacznikiem tego, że przestałem być nieśmiały i po czym bym to poznał, to bez wahania bym odpowiedział, że nie mógłbym mieć wtedy żadnych oporów przed daniem klapsa dziewczynie, której nie znam lub złapaniem jej za pośladek... w publicznym miejscu. I że byłbym w pełni przekonany, że jej się to przynajmniej trochę spodoba. Taki po prostu mam wyznacznik.
Chciałbym się spytać o wasze doświadczenia w tym zakresie. W jakich sytuacjach i miejscach to robiliście, czy tylko wtedy, gdy byliście sami, no i czy dziewczyny były wcześniej "uwiedzione" i jak reagowały? A może ktoś w ten sposób nawiązał znajomość :) ?
Chciałbym się spytać o wasze doświadczenia w tym zakresie. W jakich sytuacjach i miejscach to robiliście, czy tylko wtedy, gdy byliście sami, no i czy dziewczyny były wcześniej "uwiedzione" i jak reagowały? A może ktoś w ten sposób nawiązał znajomość :) ?
ja uważam że to jest właśnie świetne najlepiej działa w klubach ,dyskotekach lub w innych tłocznych miejscach.ja robię to w taki sposób że ide koło laski i niby przypadkiem dotykam jej dupy i przesuwam dłoń ew.palce w górę po pośladku .fajnie to działa bo laska zauważa że jesteś bardzo pewny siebie i potem czasami sama może do ciebie podejść i tylko czekać aż zaczniesz rozmowe albo tańczy obok ciebie.aha ten trik polecił mi mój kumpel z niemiec więc na zachodzie też on musi dobrze działać.
"w pierwszym rzedzie na koncertach...w buzi lizak ,w oczach mięta rózowe wary ,rózowe okulary..."--->pihshou
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
A postawa Jamesa Bonda naturalnie polega na dawaniu klapsa w tyłek nieznajomej dziewczynie Przecież Bond nawiązuje tak znajomość na każdym filmie.
Klapsem w tyłek zwrócisz uwagę każdej dziewczyny, pod warunkiem ze ma ona 8 lat i ty też jesteś w tym wieku.
Panowie, NLS to nie przedszkole
Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
No co wy? Jaja sobie robicie? Zabawy z klapsami to mogę uskuteczniać z nagą laseczką przed w trakcie i po
Co innego pacnąć laseczkę przypadkiem i potem z uśmiechem na twarzy rzucić jej prosto w oczy: "Łups. Wybacz, nie zauważyłem Cię. [tu spuścić wzrok na jej pupę] Nawiasem mówiąc rewelacyjny tyłeczek" - albo coś w tym stylu.
Co innego pacnąć laseczkę przypadkiem i potem z uśmiechem na twarzy rzucić jej prosto w oczy: "Łups. Wybacz, nie zauważyłem Cię. [tu spuścić wzrok na jej pupę] Nawiasem mówiąc rewelacyjny tyłeczek" - albo coś w tym stylu.
I'VE GOT THE POWER !!!
"Do or do not. There is no try" - Yoda
"Do or do not. There is no try" - Yoda
Panowie, ale rozróżniajcie słabsze lub mocniejsze klapsy od umiejętnego łapania za pośladki! Bo rozumiem, że klapsy są niegodne NLS-owca. A to drugie też???
Altar, może byś spróbował delikatniej złapać za pośladek, bo znając Twoje odchylenia, to już sobie wyobrażam, jak ta sytuacja wyglądała i nie dziwię się, że tak powiedziała. Ach, nie poznała się na Tobie :)
Mam już wyniki prywatnego sondażu wśród koleżanek. Wynika z niego, że obleśni faceci nie powinni sobie na to pozwalać.
Altar, może byś spróbował delikatniej złapać za pośladek, bo znając Twoje odchylenia, to już sobie wyobrażam, jak ta sytuacja wyglądała i nie dziwię się, że tak powiedziała. Ach, nie poznała się na Tobie :)
Mam już wyniki prywatnego sondażu wśród koleżanek. Wynika z niego, że obleśni faceci nie powinni sobie na to pozwalać.
a ktoś tu jest obleśny ?? :D:D:D:D, ale co ty je pytasz ??
ty lepiej zrob taki sondaż, podejdź do neij tak zeby cię nie widziała i przejedź jej "jedwabistym" dotykiem po pośladku, klaps to dla nich kotwica bólu pamietanego z dzieciństwa, jak coś psociły to dostawały w skórę nie kojarzy się im to zbyt dobrze , za to dotyk pieszczotliwy, wręcz przeciwnie, pokaż im że pośladki nie służa im już do PSoFskich klapsów, ale przede wszystkim do NLS'owskich rozkoszy :D:D
po,
mj
ty lepiej zrob taki sondaż, podejdź do neij tak zeby cię nie widziała i przejedź jej "jedwabistym" dotykiem po pośladku, klaps to dla nich kotwica bólu pamietanego z dzieciństwa, jak coś psociły to dostawały w skórę nie kojarzy się im to zbyt dobrze , za to dotyk pieszczotliwy, wręcz przeciwnie, pokaż im że pośladki nie służa im już do PSoFskich klapsów, ale przede wszystkim do NLS'owskich rozkoszy :D:D
po,
mj
===============================
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
WSZECHŚWIAT nie daje Ci tego czego chcesz,
ani tego na co zasługujesz,
a daje Ci to czego oczekujesz.
O zgrozo! Po tyłkach biją! Odpowiedź na pytanie "Co to będzie gdy NLS sie upowszechni?" podana na tacy dla pytających.
Seedman | http://nls.republika.pl
"Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz - ucieka, jeśli ty uciekasz - idzie za tobą."
"Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz - ucieka, jeśli ty uciekasz - idzie za tobą."