VIDEO
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
VIDEO
Chcialem poruszyc kwestie 1-dniowego warsztatu poswieconemu postawie Jamesa Bonda. Nie posiadam jeszcze kursu na CD i nie wiem tez jak dlugo trwa realizacja zamowienia. Poza tym z tego co przeczytalem to niedlugo ma byc dostepny kurs na video. Jaka jest szansa, ze bedzie to przed 13 Marca jednoczesnie zakladajac ze bede mogl uczestniczyc na tym szkoleniu za darmo gdy kupie kurs video. Jaka bedzie jego przyblizona cena? Gdy juz bede posiadal te plyty i chcial sie zapisac na to szkolenie to co musze zrobic?W jaki sposob beda weryfikowane moje dane? Mam przywiesc plyty na kurs;)? Czy wszystko jedno gdzie je kupie byle tylko byly oryginalne?
Prosze o szybko odpowiedz.
PS.Przyszlo mi jeszcze cos do glowy. Jesli nie bedzie wydania kursu video przed 13 Marca to czy istnieje mozliwosc zaplaty za to 1-dniowe szkolenie
a pozniej gdy pojawia sie w sprzedazy otrzymam je za darmo, poniewaz juz wczesniej wprowadzilem oplate?
Prosze o szybko odpowiedz.
PS.Przyszlo mi jeszcze cos do glowy. Jesli nie bedzie wydania kursu video przed 13 Marca to czy istnieje mozliwosc zaplaty za to 1-dniowe szkolenie
a pozniej gdy pojawia sie w sprzedazy otrzymam je za darmo, poniewaz juz wczesniej wprowadzilem oplate?
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
Witam,
realizacja zamówienia trwa bardzo szybko- w praktyce parę dni.
Raczej nie zdążymy wypuscić kursu video przed tym terminem.
Warsztat jest dostępny wyłacznie dla osób które zakupiły zestaw U NAS. Jeśli kupiłes zestaw od kolegi, który kupił je u nas, to on ma prawo wstępu na warsztat, a ty nie. Warsztat jest bonusem dla NASZYCH klientów. Oczywiście wiemy kto u nas kupował, więc dla celów identyfikacji wystarczy dowód osobisty
Po warsztacie 13 marca bedą następne, więc mozesz poczekac na kurs video i potem załapac się na kolejną edycję.
Pozdrawiam, Lechu
realizacja zamówienia trwa bardzo szybko- w praktyce parę dni.
Raczej nie zdążymy wypuscić kursu video przed tym terminem.
Warsztat jest dostępny wyłacznie dla osób które zakupiły zestaw U NAS. Jeśli kupiłes zestaw od kolegi, który kupił je u nas, to on ma prawo wstępu na warsztat, a ty nie. Warsztat jest bonusem dla NASZYCH klientów. Oczywiście wiemy kto u nas kupował, więc dla celów identyfikacji wystarczy dowód osobisty
Po warsztacie 13 marca bedą następne, więc mozesz poczekac na kurs video i potem załapac się na kolejną edycję.
Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
Lech Dębski pisze: Oczywiście wiemy kto u nas kupował, więc dla celów identyfikacji wystarczy dowód osobisty
Lechu..
A jeśli ktoś nie ma dowodu osobistego jeszcze...? ... więc czy w celu inentyfikacji wystarczy paszport albo legitymacja szkolna ??
Ostatnio zmieniony wt lut 10, 2004 10:01 pm przez Gibo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
A myślisz, że czemu nas jest trzech trenerów? Czasem zdarza sie, że przy podwójnej indukcji hipnotycznej mówi dwóch na raz, ale generalnie w danej chwili uczy jedna osoba
Warsztat bedzie trwał 6 godzin.
Pozdrawiam, Lechu
Warsztat bedzie trwał 6 godzin.
Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
Kurs zakupiony u nas to znaczy w Instytucie Neurolingwistyki lub w Yans Cron.
Informacja o kursie juz jest na stronie, program będzie zblizony do tego co robimy na pierwszym dniu NLS. Warsztat odbedzie się w Warszawie, prawdopodobnie w Harendzie.
Aha- pojemność sali nie jest nieograniczona, więc kto pierwszy ten lepszy
Pozdrawiam, Lechu
Informacja o kursie juz jest na stronie, program będzie zblizony do tego co robimy na pierwszym dniu NLS. Warsztat odbedzie się w Warszawie, prawdopodobnie w Harendzie.
Aha- pojemność sali nie jest nieograniczona, więc kto pierwszy ten lepszy
Pozdrawiam, Lechu
-
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
Cena nie poszła w górę, po prostu skończyła się świateczna promocja.
Nie wiem jakie rezultaty uzyskał by twój kolega, z tego co piszesz wynika, ze jest to lęk uogólniony na rózne sytuacje kontektu z ludźmi. Lepszy dla niego byłby warsztat terapeutyczny, lub indywidualne sesje terapeutyczne.
Mr BigE- czym się rózni twoje myslenie kiedy czujesz się pewny siebie od tego, gdy ją tracisz? Pamietaj, że myslenie okresla emocje, które czujesz. Gdy zaczynasz mysleć np. "Ona mnie nie zechce", "kobiety są groźne" itp. to masz zupełnie inny efekt niż wtedy gdy myślisz "Mam dla niej pieprzony prezent- ciekawe, czy jest go warta? Przekonajmy się!"
Pozdrawiam, Lechu
Nie wiem jakie rezultaty uzyskał by twój kolega, z tego co piszesz wynika, ze jest to lęk uogólniony na rózne sytuacje kontektu z ludźmi. Lepszy dla niego byłby warsztat terapeutyczny, lub indywidualne sesje terapeutyczne.
Mr BigE- czym się rózni twoje myslenie kiedy czujesz się pewny siebie od tego, gdy ją tracisz? Pamietaj, że myslenie okresla emocje, które czujesz. Gdy zaczynasz mysleć np. "Ona mnie nie zechce", "kobiety są groźne" itp. to masz zupełnie inny efekt niż wtedy gdy myślisz "Mam dla niej pieprzony prezent- ciekawe, czy jest go warta? Przekonajmy się!"
Pozdrawiam, Lechu
-
- Master Trener
- Kontaktowanie: