gdy zostaniesz "złapany?
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
gdy zostaniesz "złapany?
nie wiem czy ktoś z tenerów tu zagląda ale moze ktos z uczestników kursu mi powie czy zdarzyło mu się podczas stosowania technik językowych na kobiecie byc "złapanym" ? zdania typu "wiesz poczułam sie dziwnie w tym momencie kiedy to poweidzialeś" ale zaraz mechanizm obronny "co Ty kombinujesz?" i wycofanie. ???
Nie, nie i nie!.. raz mialem sytuacje kiedy testowalem NLS na osobie, która znam już od dawna, ktora tak powiedziala. Natomiast obroniłem się spokojnie... Wiesz jak to jest.. czasami w życiu człowieka przychodzi taki moment w życiu, właśnie ten... w którym porusza.... pewne tematy w swoich refleksjach... etc. Po 3 godzinach byliśmy "w domu".
Widac, że nie byłeś jeszcze na NLS, że takie pytanka zadajesz. Jak kobieta jest zdziwiona to znaczy, że jeszcze w życiu takiego faceta nie spotkała co sprawia, że dla mnie uwodzenie jej to jak zabawa z dzieckiem
Widac, że nie byłeś jeszcze na NLS, że takie pytanka zadajesz. Jak kobieta jest zdziwiona to znaczy, że jeszcze w życiu takiego faceta nie spotkała co sprawia, że dla mnie uwodzenie jej to jak zabawa z dzieckiem
Re: gdy zostaniesz "złapany?
uzi pisze:"wiesz poczułam sie dziwnie w tym momencie kiedy to poweidzialeś" ale zaraz mechanizm obronny "co Ty kombinujesz?" i wycofanie. ???
sprawdzam, czego jeszcze nie wiesz o sobie...
albo (gdy ona jest juz blisko... do domkniecia, i ma taki odruch zdziwienia...)
# o boze Co tym mi robisz!?
jakto co? uwodze Cie perfidnie... i mam zamiar sprawić ze...
"brain is my second favorite organ"
Fakt, na kursie nie byłem, JESZCZE. Znam tylko patterny Rossa. Ale pytam dlatego że ze stosowałem je (lekko zmodyfikowane) na czacie i ..
No właśnie, młode laski pięknie łykały więc chciałem spróbować na starszej (30 pare lat) ale laska byla chyba przewrażliwiona, na wstepie oznajmiła ze mozemy pogadac jesli nie będzie to temat nr 1 na czacie czyli wiaodomo jaki No i po drugim pattrenie się połapała że coś się jest na rzeczy włączył jej się alarm i trach! drzwi się zatrzasnęły...
No właśnie, młode laski pięknie łykały więc chciałem spróbować na starszej (30 pare lat) ale laska byla chyba przewrażliwiona, na wstepie oznajmiła ze mozemy pogadac jesli nie będzie to temat nr 1 na czacie czyli wiaodomo jaki No i po drugim pattrenie się połapała że coś się jest na rzeczy włączył jej się alarm i trach! drzwi się zatrzasnęły...
uzi pisze:No właśnie, młode laski pięknie łykały więc chciałem spróbować na starszej (30 pare lat) ale laska byla chyba przewrażliwiona, na wstepie oznajmiła ze mozemy pogadac jesli nie będzie to temat nr 1 na czacie czyli wiaodomo jaki No i po drugim pattrenie się połapała że coś się jest na rzeczy włączył jej się alarm i trach! drzwi się zatrzasnęły...
z takimi trzeba najpierw troche dłuzej pogadac o waznych dla niej rzeczach o zwiazkach, o wartościach, i gdy ona zaczyna myśli o tym wszystkim co jest dla niej ważne i niezbędne żeby chciec sie kochać z mężczyzną, wtedy przechodzisz lekko na tematy blisości, okazywania uczuć, czułości, pieszczot, i tego co kogo podnieca, i jak to jest wtedy kiedy czujesz dotyk tego kogos wyjatkowego kiedy jego palce... ble ble ble no i wtedy mówisz oj, chyba nie powinniśmy o tym rozmawiac...
pozdrawiam
rydzu
"brain is my second favorite organ"