W piątek na TVN Style, o 21.30 bedziecie mogli zobaczyc, jak Andrzej uwodzi Joannę Brodzik ( o ile znowu czegos nie wytną ).
Pozdrawiam, Lechu
NLS w mediach po raz drugi :)
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
NLS w mediach po raz drugi :)
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
-
- Kontaktowanie:
:)
Właśnie ja tez nie mam tej stacji czy ma ktos ta stacje plus karte TV ?? i czy to nagra ?? i chętnie sciągne sobie. A moze Lechu dla wtajemniczonych umiescicie to na stronie instytutu NLP ?? Dziwię sie ze programy w TV nie sa do ściągnięcia to jest Wasza reklama Drodzy Trenerzy !!! Np ostanio widzialem na strone Adama Bytofa - zajmuje sie swiadomym snieniem - udostepnił program gdzie zajmowal sie leczeniem koszmaru nocnego z reszta sami zobaczcie http://www.adambytof.webpark.pl/film.html temat ciekawy i jak zobaczyłem te urywki wzbudzilo to oje zainteresowanie .
Pozdrawiam Damian
Pozdrawiam Damian
Jestem Pogo z Marsa i dzis nie smierdza mi nogi ale Ty to lepiej sprawdź !!!
- cwanyzenek
Re: :)
Program byl calkiem spoko - wystepowal Andrzej, Magda M., adept imieniem Pawel, oraz wszechobecna Joanna dr. Heidtman z czego to ostatnie akurat nie jest dziwne bo ona jest cholera wszedzie.
W skrocie - obaj panowie podkrecili Magde M. i gdyby nie byla pod stala opieka psychologa, to wyglada na to ze dala by sie zapiac na pierwszej randce. Jak ktos jest bardzo napalony, moge zgrac. Poki co - dajcie sobie chlopaki szanse do konca tygodnia, bo TVN Style chyba bedzie to powtarzal codziennie.
Zen.
W skrocie - obaj panowie podkrecili Magde M. i gdyby nie byla pod stala opieka psychologa, to wyglada na to ze dala by sie zapiac na pierwszej randce. Jak ktos jest bardzo napalony, moge zgrac. Poki co - dajcie sobie chlopaki szanse do konca tygodnia, bo TVN Style chyba bedzie to powtarzal codziennie.
Zen.
damian pisze:Właśnie ja tez nie mam tej stacji czy ma ktos ta stacje plus karte TV ?? i czy to nagra ?? i chętnie sciągne sobie. A moze Lechu dla wtajemniczonych umiescicie to na stronie instytutu NLP ?? Dziwię sie ze programy w TV nie sa do ściągnięcia to jest Wasza reklama Drodzy Trenerzy !!! Np ostanio widzialem na strone Adama Bytofa - zajmuje sie swiadomym snieniem - udostepnił program gdzie zajmowal sie leczeniem koszmaru nocnego z reszta sami zobaczcie http://www.adambytof.webpark.pl/film.html temat ciekawy i jak zobaczyłem te urywki wzbudzilo to oje zainteresowanie .
Pozdrawiam Damian
"Od myslenia fiutem, glowa nie boli"
-
- Kontaktowanie:
zgraj to
Witam !!!
Zgraj to bo ja nie mam TVN style !!! Takz ebyłbym wdzieczny gdyby było to do ściagniecia
Pozdrawiam
Zgraj to bo ja nie mam TVN style !!! Takz ebyłbym wdzieczny gdyby było to do ściagniecia
Pozdrawiam
Jestem Pogo z Marsa i dzis nie smierdza mi nogi ale Ty to lepiej sprawdź !!!
Wróć do „Dyskusje dla wszystkich”