Ankieta ;)
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
Ankieta ;)
Czas rozkręcić coś to forum bo w końcu chce dołąćzyć do rodziny rodowitych podrywaczy a chciałbym jakiś kontakt z nimi mieć (nie kojarzyć seksualny )
Jeśli jesteś facetem udowodnij to kobiecie
To zależy, co chcesz uzyskać (u siebie / u niej) patrząc się na określone częsci jej ciała. Jeżeli ona widzi (a one to idelanie wyłąpują) jak i w które miejsce jej ciała się patrzysz / natrętnie gapisz - to automatycznie to interpretuje. Więc jak chcesz żeby dała Ci "w myślach" kopa w jaja i poszła sobie z innym - to gap się w jej cycki, dupę i krocze, czy uda, zresztą o tym była już mowa na tym forum.
"brain is my second favorite organ"
Ale kto powiedział że masz się gapić w trakcie podrywania po prostu ciekaw jestem co się podoba facetom. rydzu weź sobie na wstrzymanie przecież chyba nie zawsze rozmawiasz z dziewczynami a powiedzieć co Ci się podoba to jeszcze żaden grzech przez który miałbyś mieć u nich prze****. No i czytaj uważnie bo nie zaznaczyłem że skupiasz uwage w trakcie podrywu tylko wogóle
amadeus pisze:po prostu ciekaw jestem co się podoba facetom.
A po co Ci to?
mnie bardziej interesuje co kobiety kręci... żeby mieć z tego użytek... np. raz zaczołem jakoś dziwnie gestykulować rękoma, coś pokazując w powietrzu (dziewczynie która znała mnie od dawna - i to nie był podryw), przesuwam w powietrzu swoje dłonie blisko jej twarzy... a ona wpatruje się w nie i w pewnym momencie przestaje mnie słuchać tylko się w nie wpatruje w takiej pozycji (z bliskiej odległości) i po chwili, mówi takim miłym rozmarzonym głosem... ooo, wiesz że nie wiedziałam wcześniej że masz takie DUZE dłonie A mi się ręce nie zmieniły, ale w jej oczach urosły
pozdrawiam
"brain is my second favorite organ"
Widziałem już wiele tego typu forum i powiem wam że troche częściej padają tam odpowiedzi. Tutaj jest może jedna albo dwie odpowiedzi dziennie więc chce to jakoś zmienić Dlatego zadaje różne pytania które można na forum poruszyć. No a to że przy okazji daje różne ankiety... no chyba mnie za to nie zastrzelisz? No i ciekaw jestem czy inni mają upodobania podobne do moich NIe trzeba być takim ciekawskim po prostu odpowiadaj i baw się razem z nami bo po to jest to forum no i by przy okazji nauczyć się czegoś jeszcze bo ponoć uwodzenia uczy się całe życie także pozdrawiam
Wiesz jak bym chcial u mieć wpływ na uzębienie lasek to bym sie zapisał na stomatologie, ale NLS pozwala na cos lepszego i tanszego. Zmienic laske szybko i wygodnie na tą, której uzebienie nie przypominaja fortepianu Chopina
Kiedyś żyłem w myśl zasady:"jak suka nie da to kundel nie weźmie". Dziś wg."WOLF przydusi suka musi"
wszystko - twarz, piersi, rece, pupa, nogi, taka "plynnosc" figury, styl ubierania (chodzi mi o to ze dobrze dobiera ciuchy i ich kolory - mowie serio). zawsze bylem bardzo wybredny i moze dlatego mialem problemy z kobietami. a moze z innych powodow. w kazdym badz razie wystarczy jeden szczegol (pieprzyk na twarzy w zlym miejscu) albo chociaz szczatkowe podobienstwo do kogos, kogo nie lubie i juz mam awersje. :/
Re: Ankieta ;)
Różnie bywa zależy od wielu czynników
NIe wiesz jakie są strategię pozycjonowania stron internetowych? Sprawdź -> https://addpress.pl/strategie-pozycjonowania/ Poznaj pozycjonowanie haseł ogólnych, lokalnych, long tail, PR oraz Content Marketing.
Wróć do „Dyskusje dla wszystkich”