Ankieta ;)
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
Wiesz jak bym chcial u mieć wpływ na uzębienie lasek to bym sie zapisał na stomatologie, ale NLS pozwala na cos lepszego i tanszego. Zmienic laske szybko i wygodnie na tą, której uzebienie nie przypominaja fortepianu Chopina
Kiedyś żyłem w myśl zasady:"jak suka nie da to kundel nie weźmie". Dziś wg."WOLF przydusi suka musi"
wszystko - twarz, piersi, rece, pupa, nogi, taka "plynnosc" figury, styl ubierania (chodzi mi o to ze dobrze dobiera ciuchy i ich kolory - mowie serio). zawsze bylem bardzo wybredny i moze dlatego mialem problemy z kobietami. a moze z innych powodow. w kazdym badz razie wystarczy jeden szczegol (pieprzyk na twarzy w zlym miejscu) albo chociaz szczatkowe podobienstwo do kogos, kogo nie lubie i juz mam awersje. :/
Re: Ankieta ;)
Różnie bywa zależy od wielu czynników
NIe wiesz jakie są strategię pozycjonowania stron internetowych? Sprawdź -> https://addpress.pl/strategie-pozycjonowania/ Poznaj pozycjonowanie haseł ogólnych, lokalnych, long tail, PR oraz Content Marketing.
Wróć do „Dyskusje dla wszystkich”