NLS w mediach
Moderatorzy: admin, Lech Dębski, yebi69, Moderatorzy
-
- Master Trener
- Kontaktowanie:
NLS w mediach
Dziasiaj (t.j. w czwartek 17.02) w radiowej "trojce" o 21 wystąpi Andrzej Batko (będzie o NLS!). A jutro ( 18.02) w TV4 o 19 audycja z udziałem Andrzeja o NLS.
Pozdrawiam, Lechu
Pozdrawiam, Lechu
"Kobieta zmienną jest, jak mówi poeta. Ale ja nie piszę wierszy, zajmuję się tylko uwodzeniem kobiet."
Ten Pan w ciemnych okularach to byl dopiero uwodziciel
Byly uczestnik Baru wygladal jakby sie mocno zainteresowal kursem;)
Prowadzaca, natomiast, chyba nie do konca dala wiary w slowa Andrzeja rzucajac na koniec cos w stylu: "Pamietajmy jednak, ze to jednak to kobiety nalezy ostateczna decyzja". Niech zyje w niewiedzy.
Prowadzaca, natomiast, chyba nie do konca dala wiary w slowa Andrzeja rzucajac na koniec cos w stylu: "Pamietajmy jednak, ze to jednak to kobiety nalezy ostateczna decyzja". Niech zyje w niewiedzy.
pozdrawiam
Uruk-Hai
Uruk-Hai
urukhai pisze:Ten Pan w ciemnych okularach to byl dopiero uwodziciel
Racja, IMO najlepiej wypadł jednak adept NLS-u...Nie wiem czy to magia TV, ale wydawał się niesamowicie wręcz nieśmiały... A to dobra reklama IMO nie jest...
a do Andrzeja to masz wręcz niesamowity ton głosu, zadziwiało mnie to jak można samym, spokojnym tonem głosu skoncentrować na sobie CAŁĄ uwagę innych...Jak można załatwić sobie taki głos ?
Cholera, miałem nadzieje zobaczyć to w pełni, ale o 19:20 nawiedziła mnie blondynka i moje oglądanie skonczylo sie w momencie w którym zaczął występować włoch... nagrał ktoś? będzie powtórka?
Anyway na pocieszenie braku teoretycznych zmagań, mam praktyczny wieczór za pasem
Anyway na pocieszenie braku teoretycznych zmagań, mam praktyczny wieczór za pasem
Seedman | http://nls.republika.pl
"Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz - ucieka, jeśli ty uciekasz - idzie za tobą."
"Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz - ucieka, jeśli ty uciekasz - idzie za tobą."
Ja na grałem tylko musze teraz przegrać na kompa
Mam pytanko do Andrzeja
na samym końcu jak mówiła prezenterka że i tak ostateczną decyzje podejmóją kobiety to o ile dobrze usłyszałem powiedziałeś coś a ona wybauszając swoje oczęta potwierdziła "TAK" tylko niestety nie wiem co powiedziałeś i prosił bym o powtórną wypowiedz w formie pisemnej
Pozdrawiam !
Wibruch.
Mam pytanko do Andrzeja
na samym końcu jak mówiła prezenterka że i tak ostateczną decyzje podejmóją kobiety to o ile dobrze usłyszałem powiedziałeś coś a ona wybauszając swoje oczęta potwierdziła "TAK" tylko niestety nie wiem co powiedziałeś i prosił bym o powtórną wypowiedz w formie pisemnej
Pozdrawiam !
Wibruch.
Jaka jest różnica miedzy tym o czym starasz się nie myśleć a tym co chciałbyś pomyśleć ?
carpe diem & memento mori
Dzień w którym masz siłe zrobić sobie kolacje to dzień STRACONY ...
carpe diem & memento mori
Dzień w którym masz siłe zrobić sobie kolacje to dzień STRACONY ...
Wróć do „Dyskusje dla wszystkich”